Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιστολή-κραυγή απόγνωσης 14χρονου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη – «Λυπηθείτε μας, σώστε μας!» [vid]

Επιστολή-κραυγή απόγνωσης 14χρονου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη – «Λυπηθείτε μας, σώστε μας!» [vid]

Η απίστευτη, αλλά πέρα για πέρα αληθινή ιστορία του σήμερα 14χρονου ξεκινά από τα χαρακώματα του εμφυλίου στην ανατολική Ουκρανία το 2014, για να καταλήξει ο ίδιος κατηγορούμενος από τον πατριό του, ψευδώς όπως αποδείχθηκε, για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου ετεροθαλούς αδελφού του. Ενδιαμέσως τόσο το παιδί, όσο και η μητέρα του δεχόταν τις κάθε λογής ταπεινώσεις και ξυλοδαρμούς του υποτιθέμενου “σωτήρα” και “προστάτη” τους.

Ο άνθρωπος αυτός, ούτε λίγο ούτε πολύ είχε προβεί σε 45 ψευδείς καταγγελίες εις βάρος της Ουκρανίδας πρώην συντρόφου του, ενώ σε κατοπινό στάδιο, δεν δίστασε να καταγγείλει, ψευδώς, όπως απεδείχθη, τον ίδιο τον 14χρονο γιο της γυναίκας από την Ουκρανία, ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον 4χρονο ετεροθαλή αδελφό του, τον οποίο η μητέρα είχε ενδιαμέσως αποκτήσει με τον πρώην Κύπριο σύντροφό της.

Το ζευγάρι συνδέθηκε ερωτικά και αργότερα όταν το 2014 ξέσπασε ο πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία μεταξύ φιλορώσων αποσχιστών και κυβερνητικών δυνάμεων, ο Κύπριος της πρότεινε όπως έλθουν στην Κύπρο όπου θα τους φιλοξενούσε παρέχοντάς τους στέγη και κυρίως…ασφάλεια. Σύμφωνα όμως με τον σήμερα 14χρονο νεαρό ο άνθρωπος αυτός δεν άργησε να βγάλει τον πραγματικό εαυτό του όπως γράφει το ίδιο το αγόρι στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Δείτε και διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις