Κόσμος

Επίθεση αρκούδων σε αυτοκίνητο τουριστών [vid]

Στιγμές τρόμου για τουρίστες που δέχτηκαν επίθεση από μαύρες αρκούδες όταν το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο άνοιξε το παράθυρο κατά τη διάρκεια σαφάρι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που οι αρκούδες επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής στο Badaling Wildlife World στο Πεκίνο.

Μια μαύρη αρκούδα στέκεται στα πόδια της και προσπαθεί να χώσει τη μουσούδα της από το παράθυρο, ενώ οι άλλες αρκούδες περιφέρονται γύρω από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός φαίνεται να προσπαθεί προσεκτικά να ξεφύγει από τα ζώα χωρίς να τα τραυματίσει. Ευτυχώς, όπως αναφέρει το China News Service, τα κατάφερε με επιτυχία λίγη ώρα αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί στο πίσω κάθισμα άνοιξε λίγο το παράθυρο αφότου οι αρκούδες έγιναν υπερβολικά φιλικές. Το προσωπικό ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει στην επείγουσα κατάσταση.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στον αέρα η εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για νέα σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν μετά τις απειλές εκατέρωθεν
Ο Τραμπ κατακεραύνωσε την απάντηση του Ιράν σε αμερικανική πρόταση για να τερματιστεί με διάρκεια ο πόλεμος, ενώ η Τεχεράνη αντέτεινε πως είναι έτοιμη να ανταποδώσει σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση
Τα Στενά του Ορμούζ