Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση με… μιλκσέικ στον Φάρατζ στο Νιουκάστλ! video

Επίθεση με… μιλκσέικ στον Φάρατζ στο Νιουκάστλ! video

Δεν ήταν και τόσο… θερμή η υποδοχή που έτυχε ο Νάιτζελ Φάρατζ στο Νιουκαστλ.

Ο Φάρατζ, επικεφαλής του κόμματος “Brexit”, καθώς βρισκόταν στο Newcastle City Centre, δέχτηκε ένα… μιλκσέικ, το οποίο τον έκανε “χάλια”.

Αμέσως έδειξε την οργή τους προς τους άνδρες της ασφάλειας, λέγοντας τους πως απέτυχαν και πως δεν είναι δυνατόν να μην το απέτρεψαν. Αμέσως απομακρύνθηκε από το σημείο.

Λίγο μετά την ομιλία του Φάρατζ σε υποστηρικτές του, ο 32χρονος Πολ Κράουδερ από το χωριό Θρόκλεϊ του Νιούκαστλ προσέγγισε τον ακροδεξιό πολιτικό και του πέταξε ένα μιλκσέικ.

«Δεν ήξερα ότι βρισκόταν στην πόλη, σκέφτηκα ότι αυτή είναι η μόνη ευκαιρία μου», είπε στην Mirror ο Κράουδερ.

Αμέσως άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Φάρατζ τον απομάκρυναν και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης συνελήφθη.

«Δυστυχώς, κάποιοι υπερασπιστές της παραμονής στην ΕΕ (remainers) έχουν γίνει ακραίοι σε βαθμό που μια ομαλή προεκλογική καμπάνια έχει καταστεί αδύνατη», είπε ο ηγέτης του Κόμματος Brexit με tweet του μετά το περιστατικό.

«Η λειτουργία μιας πολιτισμένης δημοκρατίας χρειάζεται τη συγκατάβαση των ηττημένων, οι πολιτικοί που δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση».

Άλλοι αντιευρωπαίοι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν πολιτεύονται με το Κόμμα Brexit, έχουν γίνει επίσης στόχος με μιλκσέικ από διαδηλωτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Η συγκεκριμένη… επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς υπάρχει μια “παράδοση” επιθέσεων σε ακροδεξιούς με μικλσέικ. Μάλιστα, όταν ο Φάρατζ βρισκόταν στην Σκωτία, οι αρχές είχαν ζητήσει από τα McDonalds να μην πωλούν μιλκσέικ!

Άμεση ήταν η απάντηση των Burger King που γνωστοποίησαν πως… θα πωλούν μιλκσέικ όλο το σαββατοκύριακο που ο Φάρατζ θα βρίσκεται εκεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις