Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Επίθεση στο Λονδίνο: Πέθανε η 31χρονη που είχε πέσει στον Τάμεση [vid]

Επίθεση στο Λονδίνο: Πέθανε η 31χρονη που είχε πέσει στον Τάμεση [vid]

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η 31χρονη Andreea Cristea που είχε πέσει στον Τάμεση όταν ο Khalid Masood παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πεζούς στη γέφυρα του Γουέστμινστερ.

Η 31χρονη παρέμενε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στη γέφυρα του Γουέστμινστερ, με τους γιατρούς τελικά να την αποσυνδέουν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Η 31χρονη Andreea από τη Ρουμανία είχε επισκεφθεί το Λονδίνο με τον σύντροφό της Andrei Burnaz για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Ο αριθμός των θυμάτων, μετά τον θάνατο της Andreea, ανεβαίνει στους 5, με τον σύντροφό της Andrei Burnaz και την οικογένειά της να την περιγράφουν ως τον πιο ξεχωριστό και γλυκό άνθρωπο που μπορούσε κανείς να φανταστεί.

“Αφού πάλεψε για τη ζωή της για πάνω από δύο εβδομάδες, η αγαπημένη μας και αναντικατάστατη Andreea, υπέροχη κόρη, αδερφή, σύντροφος και φίλη, έφυγε από κοντά μας με τον πιο άκαρδο τρόπο. Θα τη θυμόμαστε πάντα ως τη λαμπρή ακτίνα φωτός που θα φωτίζει πάντα τις καρδιές μας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε για τον πόνο και το κενό που άφησε στις καρδιές μας”, ανέφεραν στην κοινή ανακοίνωση.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε