Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση στο Λονδίνο: Τον σκότωσε στις “ονειρικές διακοπές” με τη γυναίκα του – Έφευγαν την επόμενη μέρα!

Επίθεση στο Λονδίνο: Τον σκότωσε στις “ονειρικές διακοπές” με τη γυναίκα του – Έφευγαν την επόμενη μέρα!

Ο 54χρονος πατέρας από τη Γιούτα Kurt Cochran, ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, έκανε περιοδεία στην Ευρώπη με τη συζυγό του για να γιορτάσουν την 25η επέτειο γάμου τους.

Το ζευγάρι ήταν το πρώτο που χτύπησε ο τρομοκράτης με το αυτοκίνητό του στη γέφυρα του Westminster, με τον 54χρονο να πετάγεται από τη γέφυρα και την 46χρονη σύζυγό του να αναρρώνει στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και πλευρά. Αυτή ήταν η τελευταία ημέρα των “ονειρικών διακοπών” τους.

Η σοκαρισμένη οικογένειά τους επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι ήταν ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης. “Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη μετά τον θάνατο του Kurt W. Cochran που ήταν θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης της Τετάρτης στο Λονδίνο. Ο Kurt ήταν ένας καλός άνθρωπος και στοργικός σύζυγος για την κόρη και αδερφή μας Melissa. Ήταν στην Ευρώπη για να γιορτάσουν την 25η επέτειο γάμου τους και είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την Πέμπτη”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση η οικογένεια της Melissa.

“Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης που νοιάστηκε για αυτούς και ζητάμε τις προσευχές σας εκ μέρους της Melissa και της οικογένειάς μας. Ο Kurt θα μας λείψει πολύ και ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένεια αυτές τις δύκολες ώρες πένθους και ενώ η Melissa αναρρώνει από τα τραύματά της”, τόνισε ο αδερφός της.

Πηγή: Dailymail, CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε