Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Ξεψύχησε στην αγκαλιά αστέγου – Ανατριχιαστική μαρτυρία

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Ξεψύχησε στην αγκαλιά αστέγου – Ανατριχιαστική μαρτυρία

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει ένας άστεγος τη στιγμή που μια γυναίκα πέθανε στην αγκαλιά, καθώς υπέκυψε στα τραύματά της μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena.

Ο 33χρονος Chris Parker βρισκόταν στην περιοχή του φουαγιέ του Μάντσεστερ Αρένα όπου ικέτευε για λίγα χρήματα τους ανθρώπους που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία της Ariana Grande. “Όλοι έβγαιναν έξω χαρούμενοι. Ενώ περνούσαν από τις γυάλινες πόρτες άκουσα μια δυνατή έκρηξη και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο είδα ένα λευκό φως και καπνό και άκουσα ουρλιαχτά. Έπεσε στο πάτωμα και όταν σηκώθηκα αντί να φύγω, το ένστικτό μου με οδήγησε να γυρίσω και να βοηθήσω.

Υπήρχαν άνθρωποι πεσμένοι στο πάτωμα παντού. Είδα ένα μικρό κορίτσι. Δεν είχε πόδια. Την τύλιξα με ένα μπλουζάκι και τη ρώτησα που είναι οι γονείς της. Μου είπε ότι ο πατέρας της ήταν στη δουλειά και η μητέρα της εκεί πάνω”. Είπε ότι σκέφτηκε πως η μητέρα της πέθανε από τα τραύματά της.

Βρέθηκε να κρατά στην αγκαλιά του μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τα πόδια. “Πέθανε στην αγκαλιά μου. Ήταν γύρω στα 60 και μου είπε ότι είχε έρθει με την οικογένειά της. Δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Το πιο συγκλονιστικό είναι πως ήταν συναυλία για παιδιά. Δεν φεύγουν τα ουρλιαχτά και η μυρωδιά από το μυαλό μου. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά μύριζε σαν να καίγονται σάρκες. Είναι σοκαριστικό”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε