Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση Τραμπ σε Δημοκρατικούς! “Πρόεδρος παρενοχλείται” ανέβασε στο twitter

Επίθεση Τραμπ σε Δημοκρατικούς! “Πρόεδρος παρενοχλείται” ανέβασε στο twitter
photo Reuters

Ανοικτή επίθεση στους Δημοκρατικούς εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ που κάνει λόγο για την “μεγαλύτερη κατάχρηση εξουσίας στην ιστορία” της χώρας.

Οι Δημοκρατικοί έχουν ξεκινήσει μια σειρά δικαστικών ερευνών κατά του προέδρου Τραμπ κάτι που ο ίδιος το θεωρεί ως παρακώλυση της Δικαιοσύνης και ανέβασε στο twitter με κεφαλαία γράμματα πως παρενοχλείται.

«Οι Δημοκρατικοί παρακωλύουν τη Δικαιοσύνη. Έχουν επιδοθεί σε μια μεγάλη, απεγνωσμένη σταυροφορία προς αναζήτηση ενός εγκλήματος, την ώρα που το αληθινό έγκλημα είναι αυτό που πράττουν οι Δημοκρατικοί και ό,τι έχουν κάνει!» κατήγγειλε ο κ. Τραμπ σε ένα tweet, που συνόδευε ένα άλλο μήνυμα γραμμένο με κεφαλαία γράμματα: «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ».

Μάλιστα σύμφωνα με την εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς “ οι Δημοκρατικοί παρενοχλούν τον πρόεδρο Τραμπ για να αποσπάσουν την προσοχή από το ριζοσπαστικό πρόγραμμά τους. Ενδιαφέρονται περισσότερο για θλιβερά πολιτικά παιχνίδια και να ικανοποιήσουν μια ριζοσπαστική κι αριστερή βάση από το να προσφέρουν απτά αποτελέσματα στους πολίτες μας. Οι Δημοκρατικοί δεν αναζητούν την αλήθεια, θέλουν να επιτεθούν στον πρόεδρο» συμπλήρωσε η αξιωματούχος.

Οι κοινοβουλευτικές έρευνες κατά του Τραμπ πάντως συνεχίζονται όσον αφορά τις υποψίες περί συνεργασίας με τη Ρωσία στις εκλογές, τις πληροφορίες για πληρωμές για να εξαγοράσει την σιωπή των φερόμενων ερωμένων του, αλλά και τι επιχειρηματικές δραστηριότητες των μελών της οικογένειάς τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις