Κόσμος

Erin Moran: Η ηθοποιός βρέθηκε ξαφνικά νεκρή

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Έριν Μοράν, η οποία έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Τζόανι Κάνινγχαμ στην τηλεοπτική σειρά Happy Days που προβαλλόταν από το 1974 έως το 1984.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αστυνομία στην Ιντιάνα των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι χθες το μεσημέρι οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών δέχτηκαν τηλεφώνημα και ότι η ηθοποιός βρέθηκε νεκρή κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Η Μοράν εντάχθηκε στο καστ της σειράς το 1974 όταν ήταν 13 ετών. Υποδυόταν την μικρή αδελφή του τηλεοπτικού Ρίτσι, τον οποίο υποδυόταν ο Ρον Χάουαρντ. Στη συνέχεια έγινε η πρωταγωνίστρια της σειράς Joanie Loves Chach το 1982, ενώ εμφανίστηκε και στις σειρές “Οικογένεια Γουόλτον” και Murder She Wrote.

Τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι ζούσε σε ένα πάρκο για τροχόσπιτα στην Ιντιάνα. Όπως αναφέρει το AFP, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στον αέρα η συνάντηση ΗΠΑ – Ιράν στη Ντόχα – Το Κατάρ δεν «ξεπαγώνει» τα ιρανικά 6 δισ. δολάρια
Γουίτκοφ και Κούσνερ θα βρίσκονται στην Ντόχα, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Ιράν, ανακοίνωσε το Κατάρ, το οποίο, όπως τόνισε, συντονίζεται με το Ομάν για το Ορμούζ
Ιράν
Σκληρό παιχνίδι της μοίρας: Απελάθηκαν από τις ΗΠΑ, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε στη Βενεζουέλα και έκτοτε αγνοούνται
Λίγες ώρες πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου αεροσκάφος με 146 απελαθέντες Βενεζουελάνους, ανάμεσά τους 19 γυναίκες και επτά παιδιά, προσγειώθηκε στο Καράκας και τους πήγαν σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε
Κτίριο που έχει καταρρεύσει στη Λα Γκουάιρα