Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ερντογάν: «Μπούλινγκ» και… ένα κομμάτι ψωμί στους μετανάστες στον Έβρο!

Ερντογάν

Στην μονιμοποίηση του προβλήματος με τους μετανάστες στα σύνορα του Έβρου προχωρά η Τουρκία του Ερντογάν, καθώς δημιουργεί πρόχειρους καταυλισμούς έξω από την Αδριανούπολη, αλλά και σε άλλα σημεία των συνόρων.

Η ΕΥΠ… έχει τον Ερντογάν

Οι ελληνικές υπηρεσίες συλλογής πληροφοριών, από την πρώτη στιγμή είχαν τονίσει την δημιουργία μονίμων αυτοσχέδιων καταυλισμών με τις ευλογίες του Τουρκικού κράτους, το οποίο χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους, προκειμένου να κηρύξει έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδας και εν γένη κατά της Ε.Ε.

Μάλιστα οι ειδικές υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους έχουν δώσει ακόμα και φωτογραφίες στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, όπου σ’ αυτούς τους αυτοσχέδιους καταυλισμούς υπάρχουν ακόμα και χημικές τουαλέτες, ενώ κάποιοι “μυστήριοι” χωρίς διακριτικά, μοιράζουν στους δύστυχους μετανάστες και πρόσφυγες σκηνές ακόμα και σωσίβια, προκειμένου να περάσουν κάποια στιγμή τον Έβρο.

Click4more: “Ξεγύμνωσαν” την τουρκική προπαγάνδα Γεραπετρίτης, Χρυσοχοΐδης, Κουμουτσάκος!

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως υπάρχει ακόμα και τροφοδοσία με τρόφιμα στο αρχικό στάδιο της εγκατάστασης των μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα με την Ελλάδα, ενώ λέγεται πως δημιουργούνται αυτοσχέδια μαγειρεία με εξοπλισμό, προκειμένου να σιτίζονται οι μετανάστες που έστειλε ο Σουλτάνος Ερντογάν στα σύνορα.

“Τρομοκρατία” αν… κάνουν πως γυρνούν πίσω!

Μάλιστα όσοι από τους μετανάστες αντιλαμβάνονται πως έχουν πέσει θύματα του Τουρκικού κράτους πιστεύοντας τα sms και τα Fake News περί ανοιχτών συνόρων και προσπαθούν να γυρίσουν στα ενδότερα της Τουρκίας απ όπου και έφτασαν στα σύνορα, συναντούν την αντίδραση της τουρκικής αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι τους σπρώχνουν εκ νέου στα σύνορα με την Ελλάδα.

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες και οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν λάβει γνώση για την κατάσταση που δημιουργείται στην άλλη πλευρά των συνόρων και πλέον ενισχύονται οι δυνάμεις, καθώς όλα δείχνουν πως το πρόβλημα δεν είναι προσωρινό, αλλά μάλλον θα κρατήσει σε μάκρος.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις