Κόσμος

Ερντογάν: Ομοφοβικό παραλήρημα μετά τη νίκη στις εκλογές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση κατά της LGBT κοινότητας εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις πρώτες του δηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη μετά την νίκη στις εκλογές στην Τουρκία.

«Το CHP, το HDP και όλοι οι άλλοι είναι υπέρ των LGBT. Αλλά τα LGBT δεν μπορούν να διεισδύσουν ανάμεσά μας. Θα ξαναγεννηθούμε. Η οικογένεια είναι ιερή. Απαγορεύεται η βία κατά των γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της LGBT κοινότητας σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και αναμένεται με ενδιαφέρον ποια θα είναι η πολιτική του μετά την θριαμβευτική νίκη του στις εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το θρίλερ της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν: Στον «αέρα» μετά το ισραηλινό χτύπημα στον Λίβανο – Τραμπ: «Μπορεί να υπογραφεί και μέσα στη νύχτα»
Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Τα έκανε όλα άνω κάτω. Καθυστέρησε την υπογραφή» - «Δεν έχει καμία γαμ... ικανότητα κρίσης. Του το είπα»
REUTERS
Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο τραγουδιστής Oliver Tree, ανάμεσα στους νεκρούς της σύγκρουσης ελικοπτέρων στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Ο 32χρονος μουσικός, γνωστός για τα viral βίντεό του, ανάμεσα στους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Oliver Tree
Η Γενεύη «φλέγεται»: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της G7 στη Γαλλία
Διαδηλωτές στη Γενεύη συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο και έσπασαν τα παράθυρα μιας τράπεζας, λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της G7 στη γειτονική Γαλλία
Γενεύη