Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ερντογάν: Χαμός με το βίντεο του «κουρασμένου» προέδρου – Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του

Ερντογάν: Χαμός με το βίντεο του «κουρασμένου» προέδρου – Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του

Το γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μη μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του και να δυσκολεύεται να μιλήσει καθαρά. 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας την Τετάρτη (21/7) μέσω διαδικτύου. Τα τουρκικά ΜΜΕ έσπευσαν να πουν ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από την κούραση. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες απόψεις που ακούγονται κατά καιρούς να λένε ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το επίμαχο σημείο μεταδόθηκε από το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu χωρίς να υποστεί κάποια επεξεργασία και πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ το επέκριναν που άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο.

Δείτε το βίντεο:

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. «Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», σημείωσε ο Φατίχ Αλταϊλί, αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής Habertürk.

Με πληροφορίες από sigmalive.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις