Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ερωτεύονται ξανά Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορντ!

Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορντ ξαναερωτεύονται πενήντα χρόνια μετά την ταινία «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο», που υποδύονταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων.

Ύστερα από αμέτρητους ρόλους και έχοντας ο καθένας από δύο Όσκαρ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ και  Τζέιν Φόντα επανενώθηκαν σε μια διαφορετική ιστορία αγάπης, στην ταινία «Οι ψυχές μας τη νύχτα» (Οur souls at night), που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.

Υποδύονται τους χαρακτήρες για τη μεταφορά του μπεστ σέλερ του Κεντ Χάρουφ από τους σεναριογράφους Σκοτ Νιουσταντερ και Μάικλ Βέμπερ.

Στην ταινία, η Τζέιν Φόντα είναι η Άντι Μουρ. Μια χήρα που ζει στην μικρή πόλη του Κολοράντο και βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο του γείτονά της και επίσης χήρου Λούις Γουότερς που υποδύεται ο διάσημος ηθοποιός.

«Οι ψυχές μας τη νύχτα» είναι η τέταρτη ταινία στην οποία παίζουν μαζί η Τζέιν Φόντα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Σε μια συνέντευξη τον περασμένο Μάρτιο, η Φόντα ομολόγησε ότι κάθε φορά που συνεργάζεται με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τον ερωτεύεται.

https://www.youtube.com/watch?v=QTHLtJ8lACQ

Ο μεγάλος της έρωτας

Ήταν πριν από λίγους μήνες που ο Richard Perry επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την 79χρονη ηθοποιό Τζέιν Φόντα. Φαίνεται πως τα αισθήματα που τρέφει για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ υπήρξαν καταλυτικός παράγοντας στον χωρισμό της από τον μουσικό.

«Αν και αγαπά τον Richard, είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ», δήλωσε πρόσφατα φίλος της Τζέιν Φόντα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο πρώην σύντροφός της έβγαλαν στο σφυρί την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς. Επέμεινε ωστόσο πως δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα. «Παραμένουμε ακόμα πολύ κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις