Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Έσφαξε την έγκυο πρώην του σε σατανιστική τελετή – Βρήκαν μόνο τις στάχτες της [pic]

Έσφαξε την έγκυο πρώην του σε σατανιστική τελετή – Βρήκαν μόνο τις στάχτες της [pic]

Φριχτός θάνατος για την 26χρονη Fernanda Pereyra που διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Fernanda Pereyra φέρεται να δολοφονήθηκε σε σατανιστική τελετή. Οι δράστες την έσφαξαν και της έβαλαν φωτιά. Έμειναν μόνο οι στάχτες της και αναγνωρίστηκε από ένα κολιέ.

Βρέθηκε στο 6ο χιλιόμετρο της Route Six κοντά στην πόλη Rincon de los Sauces, σε δυτική επαρχία της Αργεντινής. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα τρία 6άρια επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύσουν τον αριθμό 666.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν μεγάλη ποσότητα βενζίνης για να κάψουν το πτώμα της. Απέμεινε μόνο στάχτη, με την 26χρονη να αναγνωρίζεται από ένα κολιέ. Το θύμα μεταφέρθηκε σε ένα βανάκι που αργότερα βρέθηκε καθαρισμένο. Ωστόσο είχαν απομείνει ίχνη αίματος και μαλλιών της σύμφωνα με τους εισαγγελείς Agustin Garcia και Fabian Flores.

Οι αρχές έχουν συλλάβει τρεις ανθρώπους για τη δολοφονία της Pereyra. Τον πρώην φίλο της Luciano Hernandez και τους δύο φίλους του Osvaldo Castillo και Diego Marillan. Οι ύποπτοι έχουν εμπλακεί με διακίνηση ναρκωτικών και πιστεύεται ότι συνδέονται με τον Σατανισμό και άγνωστες αφρικανικές θρησκείες.

Σατανιστική τελετή και εμπόριο ναρκωτικών

Στη σατανιστική τελετή, σύμφωνα με τους ερευνητές, έκαναν μνεία στον San La Muerte (Άγιος Θάνατος) που θεωρείται πατριάρχης των λαθρεμπόρων ναρκωτικών και τη Destranca Rua που συνδέεται με τη θρησκεία “kimbanda” της Αγκόλα.

Στο σπίτι ενός υπόπτου οι ερευνητές βρήκαν σατανική μουσική και εικόνες με τριαντάφυλλα και φλεγόμενες γυναίκες. Εικάζουν πως στην τελετή χρησιμοποιήθηκε και ένα πρόβατο.

Η Pereyra είχε κακοποιηθεί πριν δολοφονηθεί. Ο πρώην φίλος της και μποξέρ Ademar Maraguel, που είναι και πατέρας ενός εκ των 3 παιδιών της, την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα στο παρελθόν. Είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τελικά.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 2016, η 16χρονη έγινε μάρτυρας εγκλήματος. Ο έφηβος Franco Orellano δολοφονήθηκε από έμπορο ναρκωτικών. Μετά το περιστατικό την απειλούσαν, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι συνδέονται οι απειλές με τη δολοφονία της.

Ο δικαστής Pablo Yancarelli διέταξε την προφυλάκιση των υπόπτων για 6 μήνες και ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αστυνομία προειδοποίησε μάλιστα πως μπορεί και να παραταθεί η κράτησή τους.

Οι αρχές έχουν δύο υποθέσεις για το κίνητρο της δολοφονίας πέρα από τη θρησκευτική σημασία. Το πρώτο είναι ότι ο Pereyra δολοφονήθηκε από τον φίλο της επειδή έμεινε έγκυος από άλλο άντρα. Η άλλη εικασία είναι ότι δολοφονήθηκε ως προειδοποίηση στους άλλους πολίτες για να μην παρεμβαίνουν σε συμμορίες που είναι μπλεγμένες με ναρκωτικά.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις