Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έσφαξε την κοπέλα της πρώην του – Της έκοψε τον λαιμό μπροστά σε μικρά παιδιά

Έσφαξε την κοπέλα της πρώην του – Της έκοψε τον λαιμό μπροστά σε μικρά παιδιά

Ο Andrew Burke ομολόγησε την άγρια δολοφονία της Cassie Hayes μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών παιδιών.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την 28χρονη κοπέλα της πρώην συντρόφου του στο ταξιδιωτικό γραφείο που εργαζόταν.

Ο 31χρονος μπήκε στο ταξιδιωτικό γραφείο στην Chapel Street και έκοψε τον λαιμό της άτυχης μητέρας ενός παιδιού. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι η πρώην κοπέλα του Laura Williams έβγαινε με την 28χρονη μετά το τέλος της σχέσης τους.

“Το τέλος της σχέσης του με τη Laura Williams προκάλεσε προβλήματα” τόνισε ο δικαστής. Ο 31χρονος είχε κατηγορηθεί για παρενόχληση της Laura Williams στις 13 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου και καταδικάστηκε στις 13 Ιανουαρίου. Περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσης όταν δολοφόνησε την Cassie Hayes.

Οι απειλές και η άγρια δολοφονία

“Αυτή δεν ήταν η πρώτη καταγγελία σε βάρος του. Ήταν επίσης αντικείμενο έρευνας για παρενόχληση της Cassie Hayes τον Μάιο του 2017.

Απειλούσε συχνά να τη σκοτώσει και να αυτοκτονήσει τον Ιανουάριο του 2017. “Ήταν μια προμελετημένη και προγραμματισμένη επίθεση που έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών. Ήταν ουσιαστικά μια εκτέλεση” υπογράμμισε ο δικαστής.

Η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, με το βίντεο να μην προβάλλεται στο δικαστήριο.

Φορούσε την κουκούλα του καθώς πλησίασε στον πάγκο. Η Cassie Hayes φάνηκε να ανησυχεί. Τότε πήγε πίσω της και έβαλε τα χέρια του γύρω από το κεφάλι της. Της σήκωσε το κεφάλι και με το δεξί του χέρι της έκοψε τον λαιμό.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις