Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έσφαξε το αφεντικό του την πρώτη μέρα στη δουλειά

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 22χρονος Andrew Ilie που σκότωσε το αφεντικό του Masoud Esmailian την πρώτη του μέρα στη δουλειά.

Ο 22χρονος Ρουμάνος, που είχε διαφύγει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταδικάστηκε σε ισόβια για την άγρια δολοφονία του 46χρονου αφεντικού του. Ο Andrew Ilie είχε αρχίσει να προετοιμάζει τα πιάτα στην πιτσαρία και να καθαρίζει όταν σε μια φρενήρη επίθεση έσφαξε το αφεντικό του.

Ο 46χρονος Masoud Esmailian προσέλαβε τον 22χρονο όταν μπήκε στην επιχείρησή του, στη Roma Pizza στο birmingham, και του ζήτησε δουλειά και ένα μέρος για να μείνει.

Ο Andrew Ilie, ξάδερφος άλλου υπαλλήλου του 46χρονου, του εξήγησε ότι χρωστάει σε κάποιον χρήματα και ο Esmailian τον λυπήθηκε. Στο τέλος της πρώτης του βάρδιας, ο Esmailian του πρότεινε να μείνει στο διαμέρισμά του στο Montgomery Walk. Δέχτηκε την πρότασή του.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμά του, ο 22χρονος τον μαχαίρωσε στο στήθος στις 27 Αυγούστου του 2015. Άλλαξε τα ρούχα του, πήρε τις εισπράξεις, τύλιξε το πτώμα σε μια κουβέρτα και έφυγε από το διαμέρισμα.

Ομολόγησε για το αφεντικό του

Το επόμενο πρωινό πέταξε για Ρουμανία αλλά συνελήφθη με την άφιξή του στο αεροδρόμιο για άλλη υπόθεση ληστείας.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και θα κληθεί να εκτίσει 17 χρόνια φυλακή καθώς κρίθηκε ένοχος για την άγρια δολοφονία μετά από δίκη 9 ημερών στο Birmingham Crown Court.

Εξέτιε τρία χρόνια φυλακή στη Ρουμανία πριν από την έκδοσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου καταδικάστηκε για τη δολοφονία. Τον πρόδωσε το DNA του που βρέθηκε στο φονικό μαχαίρι και μια πετσέτα στο διαμέρισμα του 46χρονου.

Από τη φυλακή είχε γράψει γράμμα στη θεία του όπου ομολογούσε το άγριο έγκλημα. Της εξηγούσε όμως ότι ενήργησε όντας σε αυτοάμυνα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις