Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έσφαξε τους γιους και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε πριν τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις

Έσφαξε τους γιους και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε πριν τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις

Νέες λεπτομέρειες για το τετραπλό φονικό και την αυτοκτονία του δράστη. Ο Alan Hawe σκότωσε τους τρεις γιους του και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε στην Ιρλανδία.

Ο 40χρονος αναπληρωτής διευθυντής σχολείου Alan Hawe έσφαξε τον 13χρονο γιο του Liam, τον 11χρονο γιο του Niall και τον 6χρονο γιο του Ryan. Σκότωσε και την 39χρονη σύζυγό του Clodagh με τσεκούρι. Φέρεται να τον είχαν πιάσει να παρακολουθεί πορνό και να αυτοϊκανοποιείται στο σχολείο.

Φαίνεται πως ο 40χρονος φοβόταν τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις αφού τον έπιασαν στα πράσα να παρακολουθεί πορνό και να αυτοϊκανοποιείται στο σχολείο όπου εργαζόταν ως αναπληρωτής διευθυντής.

“Έπιασαν τον Hawe να έχει πορνό στον υπολογιστή του στο σχολείο. Φοβόταν για τις επιπτώσεις” δήλωσε πηγή στην ιρλανδική Sun. Οι αρχές φέρονται να εξέτασαν τον υπολογιστή του μετά την έναρξη έρευνας από το σχολείο. Δεν βρήκαν ωστόσο παράνομο υλικό.

Σύμφωνα με την ιρλανδική Sun είχε μακροχρόνιο πρόβλημα με την πορνογραφία. Κάτι που είχε προκαλέσει προβλήματα στη σχέση με τη γυναίκα του. Ο Hawe έσφαξε τα παιδιά και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2016. Άφησε σημείωμα που έλεγε ότι λυπάται.

Σημείωμα για τους φόνους και την αυτοκτονία

“Λυπάμαι για το πώς τους σκότωσα όλους αλλά απλά δεν είχα άλλο τρόπο” έγραφε στο σημείωμα που βρέθηκε σπίτι τους στο Co Cavan στην Ιρλανδία. “Λυπάμαι για τη βιαιότητα αλλά δεν είχα άλλο τρόπο” έγραφε στο σημείωμα που άφησε για τους γονείς, τα αδέρφια του και τους συγγενείς της γυναίκας του.

Λεπτομέρειες από το 5σέλιδο γράμμα που άφησε δόθηκαν στους ενόρκους αλλά δεν διαβάστηκαν στο δικαστήριο. Είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα ακόμα σημείωμα στην πίσω πόρτα του σπιτιού που έγραφε “παρακαλώ μην μπείτε, καλέστε την αστυνομία”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις