Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ετοιμοθάνατος 28χρονος παντρεύτηκε κούκλα του σεξ! (ΦΩΤΟ)

Ετοιμοθάνατος 28χρονος παντρεύτηκε κούκλα του σεξ! (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία αυτή είναι για γέλια και για κλάματα! Ο άνδρας αυτός, με καρκίνο τελικού σταδίου, παντρεύτηκε ‘κούκλα του σεξ’ για να μην αφήσει ζωντανή χήρα να τον θρηνεί.

Οι φωτογραφίες αυτού του σπάνιου γάμου έχει γίνουν viral σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Ο άτυχος άνδρας πάλευε με τον καρκίνο και ταυτόχρονα θέλησε να κάνει στον εαυτό του ένα τελευταίο σπουδαίο δώρο. Θέλησε να παντρευτεί δίχως όμως να αφήσει πίσω, μετά τον θάνατό του, μία πληγωμένη γυναίκα. Η λύση του; Παντρεύτηκε μια κούκλα του σεξ.

Προσέλαβε λοιπόν, έναν make up artist για να βάψει τη μέλλουσα γυναίκα του, ενώ της αγόρασε ένα φαντασμαγορικό νυφικό. Ο 28χρονος από το Πεκίνο φρόντισε τόσο ώστε να έχει τον καλύτερο γάμο. Στις ρομαντικές τους φωτογραφίες, κρατά τρυφερά τη νύφη κούκλα και χορεύει μαζί της τον πρώτο τους χορό. Το όνομά του είναι ακόμη άγνωστο, αλλά οι Κινέζοι χρήστες του διαδικτύου μάλλον δεν είδαν με καλό μάτι αυτή τη ρομαντική κίνηση, αλλά πίστεψαν πως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες αυτού του ασυνήθιστου γάμου υπερασπίστηκε τον άνδρα. Είπε ότι ακόμα κι αν δεν συμφωνούν απόλυτα με την επιλογή του να παντρευτεί μια κούκλα, εξακολουθεί να αξίζει σεβασμό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε