Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Eugenie Bouchard ξαναβγήκε με τον θαυμαστή της – Χωρίς στοίχημα αυτή τη φορά!

Eugenie Bouchard

Ήταν στις αρχές του 2017 που η διάσημη τενίστρια Eugenie Bouchard είχε τηρήσει τον λόγο της και βγήκε με θαυμαστή της μετά από χαμένο στοίχημα.

Αυτή τη φορά η γνωστή τενίστρια Eugenie Bouchard συναντήθηκε ξανά με τον 20χρονο φοιτητή John Goehrke. Χωρίς να έχει χάσει κανένα στοίχημα αυτή τη φορά.

‪Look who came to visit me! 😘 #superbowltwitterdate ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genie Bouchard (@geniebouchard) στις

Εννιά μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού, η Eugenie Bouchard βγήκε δεύτερο ραντεβού με τον John Goehrke. Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν διατηρήσει πολύ καλή σχέση και μοιράστηκαν μια γλυκιά φωτογραφία από την επανασύνδεσή τους.

Όταν είχαν ρωτήσει την Eugenie Bouchard πώς πήγε το ραντεβού είχε μιλήσει με τα πιο θετικά σχόλια. “Τέλεια. Με πήρε από το ξενοδοχείο ως τζέντλμαν, και ήρθαμε εδώ. Μου πήρε και ένα όμορφο δώρο. Απολαύσαμε το παιχνίδι και είναι ένας φυσιολογικός θαυμαστής. Δεν ήξερα αν θα ήταν νορμάλ. Ήμουν πολύ τυχερή”. Όταν τη ρώτησαν αν θα υπήρχε δεύτερο ραντεβού, απάντησε “σίγουρα”.

Το story με το ραντεβού της Eugenie Bouchard

O φοιτητής John Goehrke είχε σχολιάσει σε ποστ που έκανε η Eugenie Bouchard ενώ οι Atlanta Falcons κέρδιζαν 21 – 3 τους New England Patriots. Έγραψε πως ήξερε ότι θα κέρδιζαν οι Falcons και τότε ο Goehrke τη ρώτησε αν θα έβγαινε ραντεβού μαζί του σε περίπτωση που κέρδιζαν οι Patriots.

Η Eugenie Bouchard συμφώνησε για το στοίχημα χωρίς να περιμένει την εξέλιξη και τη μεγάλη ανατροπή με τη νίκη των Patriots. Ήταν αποφασισμένη όμως να τηρήσει τον λόγο της και έτσι του έστειλε μήνυμα. «Λοιπόν.. που μένεις;».

Issa vibe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genie Bouchard (@geniebouchard) στις

Η Eugenie Bouchard είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξή της στο TSN ότι θα βγει ραντεβού με τον 20χρονο και πως θα τον καλέσει στο επόμενο τουρνουά της, καθώς φαίνεται πρόθυμη να τον εντυπωσιάσει. «Έχει πλάκα και θα το κάνω γιατί θέλω να τηρήσω τον λόγο μου», δήλωσε η 22χρονη τενίστρια. «Θα τον καλέσω σε ένα από τα τουρνουά μου, αλλά θα πρέπει να κύριος και να οργανώσει ένα διασκεδαστικό ραντεβού». Και πράγματι είχε τηρήσει τον λόγο της τότε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις