Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε πως θα βιάσει τον 8χρονο γιο μου»

Μέριλιν Μάνσον: Ένα τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα και αιχμαλώτιζε και βίαζε γυναίκες
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ προέβη σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κακοποίηση που βίωσε στα χέρια του Μέριλιν Μάνσον, με την ίδια να τονίζει πως εκείνη μπορεί να γλίτωσε τελικά από τα «αρρωστημένα γούστα» του, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον 8χρονο γιο της -και καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της- ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ηθοποιός κινδυνεύει.

Με βάση έγγραφα που έχει στην κατοχή της και η βρετανική Daily Mail, ενόψει της δικαστικής διαμάχης του ζευγαριού για την επιμέλεια του παιδιού, η 34χρονη ηθοποιός έχει αναγκαστεί τελικά, να προσλάβει ασφάλεια, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της από τον «βίαιο» Μέριλιν Μάνσον, με τον οποίο και διατηρούσε σχέση στο παρελθόν (2006-2010).

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις και τις καταγγελίες εναντίον του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, η ηθοποιός υποστηρίζει πως ο ίδιος της στέλνει απειλητικά μηνύματα με τις φωτογραφίες του γιου της, λέγοντάς της πως θα τον βιάσει, αν δεν ανακαλέσει τα λεγόμενά της!

Αποκαλύψεις σοκ για τον Μέριλιν Μάνσον

Με βάση τα όσα αναφέρουν οι καταθέσεις της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, είναι τρομοκρατημένη όλο αυτό το διάστημα σχετικά με την ασφάλεια του παιδιού τους, ειδικά όσο ζούσαν στο Λος Άντζελες.

Παρά το γεγονός ότι είχε λάβει όλα τα μέτρα προστασίας για τον μικρό Τζακ, εγκαθιστόντας ακόμα και αλεξίσφαιρα τζάμια στο σπίτι της, η ίδια θεωρούσε ότι δεν είναι αρκετά και επέλεξε μία πιο δραστική λύση, μετακόμισε στο Nashville.

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Ο πρώην σύζυγός της, Τζέιμι Μπελ, ο οποίος και διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους, βρήκε «πάτημα’ στους ισχυρισμούς της Γουντ, δηλώνοντας ανήσυχος για την ασφάλειά του όσο ζει με την ηθοποιό.

Click4more: Μέριλιν Μάνσον: Ένα τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα και προκαλούσε τρόμο σε γυναίκες

«Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν η Έβαν λεέι αλήθεια σε όλα αυτά και λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την ίδια, αλλά και τον Τζακ, τότε γιατί ζει μαζί του, παίρνοντάς τον από την ασφάλεια που του παρέχω εγώ;», δήλωσε στην Daily Mail.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα…

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία σχετική δήλωση από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες που του προσάπτουν και υποστηρίζει ότι όλες του οι σεξουαλικές σχέσεις ήταν «συναινετικές».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Μάλιστα, πριν κάποιους μήνες με μία του ανάρτηση στο Instagram προσπάθησε να πει και την δική του εκδοχή της ιστορίας: «Προφανώς, η τέχνη και η ζωή μου αποτελούν μαγνήτες αντιπαράθεσης εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί ωστόσο αποτελούν φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές, με συντρόφους που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα. Αυτή είναι η αλήθεια, ανεξάρτητα από το πώς – και το γιατί – κάποιοι επιλέγουν να δημιουργήσουν μια παραποιημένη εικόνα για το παρελθόν».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις