Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εβδομάδες για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Η προφητεία του “αγγελιοφόρου του Θεού”

Εβδομάδες για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Η προφητεία του “αγγελιοφόρου του Θεού”

Ο αυτοαποκαλούμενος “αγγελιοφόρος του Θεού” Horacio Villegas που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται πως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά.

Ο Horacio Villegas προέβλεψε την ακριβή ημερομηνία έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, εκτιμώντας πως θα ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος στην 100ή επέτειο επίσκεψης της Παναγίας στη Φάτιμα.

Το μέντιουμ ισχυρίζεται πως οραματίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από το 2015. Φέρεται μάλιστα να προέβλεψε ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας θα γίνει ο “illuminati βασιλιάς” που θα φέρει τον κόσμο στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια από τις προφητείες του φαίνεται να έχει ήδη γίνει πραγματικότητα, καθώς προειδοποίησε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επιτεθεί στη Συρία. Ήταν πράγματι νωρίτερα μέσα στον μήνα που ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε μια τεράστια αεροπορική επίθεση σε αεροπορική βάση στη Χομς.

Προέβλεψε επίσης ότι θα φέρει τη Ρωσία, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα σε θανάσιμη παγκόσμια σύρραξη, κάτι που αν επαληθευτεί μπορεί να συμβεί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με τα όσα πιστεύονται, η Παναγία επισκέφθηκε τη Φατίμα στην Πορτογαλία σε 6 διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη επίσκεψη φέρεται να έλαβε χώρα στις 13 Μαΐου 1917. Αυτή την ημέρα, σύμφωνα με την καθολική πίστη, η Παναγία προειδοποίησε τους ανθρώπους πως αν δεν τηρηθούν οι απαιτήσεις της ο Θεός θα χρησιμοποιούσε τη χώρα για να σπείρει τον όλεθρο στον κόσμο.

Ο Villegas είναι πεπεισμένος πως ο πόλεμος θα ξεσπάσει στην 100ή επέτειο της επίσκεψης της Παναγίας, σε λιγότερο δηλαδή από τέσσερις εβδομάδες. Η τελευταία επίσκεψη λέγεται συνέβη στις 13 Οκτωβρίου 2017. “Το κύριο μήνυμα που οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν για να προετοιμαστούν είναι ότι μεταξύ 13 Μαΐου και 13 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος προκαλώντας μεγάλη καταστροφή, σοκ και θάνατο”, δήλωσε στην Daily Star.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε