Κόσμος

Ευρωεκλογές 2019: Καταποντισμός των Συντηρητικών στη Βρετανία – Απογοητευμένη Μέι

Πανωλεθρία για τους Συντηρητικούς τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη Βρετανία με την Τερέζα Μέι να εκφράζει την λύπη της.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι εξέφρασε σήμερα τη λύπη της για τα «πολύ απογοητευτικά» για το Συντηρητικό Κόμμα της αποτελέσματα στις ευρωεκλογές, καθώς οι Τόρις έπεσαν στην πέμπτη θέση με σχεδόν 9% των ψήφων, μακράν πίσω από το Κόμμα του Brexit του Νάιζελ Φάρατζ (περίπου 32%).

«Είναι μια νύχτα πολύ απογοητευτική για τους Συντηρητικούς. Εξαιρετικοί ευρωβουλευτές έχασαν τις έδρες τους, εξαιρετικοί υποψήφιοι ηττήθηκαν (…) Αυτό δείχνει τη σημασία που έχει να βρεθεί μια συμφωνία για το Brexit», έγραψε η Τερέζα Μέι στο Twitter. «Ελπίζω ειλικρινά πως τα αποτελέσματα αυτά θα βρεθούν στο κέντρο των συζητήσεων στο κοινοβούλιο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου