Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Έζησαν 79 χρόνια μαζί και «έφυγαν» με 20 ώρες διαφορά 

Έζησαν 79 χρόνια μαζί και «έφυγαν» με 20 ώρες διαφορά 

«Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Αυτή είναι μια φράση που σίγουρα μπορεί να περιγράψει χωρίς υπερβολή την σχέση που είχαν η June και ο Hubert Malicote. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ που έζησε τα πάντα μαζί και έφυγαν από τη ζωή στα 100 τους χρόνια επίσης μαζί, μετά από 79 χρόνια γάμου. 

Την συγκινητική ιστορία αγάπης της June και του Hubert – όπως αναφέρει η Daily Mail – έκανε γνωστή ο γιος τους, Sam. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1941 σε εκκλησιαστική λειτουργία στο Κεντάκι. Μόλις έναν χρόνο αργότερα, το 1942, σε ηλικία 21 ετών παντρεύτηκαν και μόλις τελείωσε ο πόλεμος μετακόμισαν στο Οχάιο.

Η June και ο Hubert Malicote απέκτησαν 3 παιδιά, που τους χάρισαν 7 εγγόνια και 11 δισέγγονα. Το μυστικό της αγάπης τους, όπως οι ίδιοι έλεγαν, ήταν πως ποτέ δεν καυγάδιζαν έντονα και σοβαρά. «Δε λέμε ότι η ζωή μας δεν είχε προβλήματα, αλλά ποτέ δε βλάψαμε ο ένας τον άλλον. Αν υπάρξει ένταση φεύγεις για λίγα λεπτά να ηρεμήσεις και έπειτα επιστρέφεις, είτε ξεχνώντας αυτό που έγινε, είτε βρίσκοντας λύση», έλεγε ο Hubert.

«Ποτέ δε θες να βλάψεις αυτόν που αγαπάς. Τον βάζεις πάνω από τα δικά σου συναισθήματα. Αν υπάρχουν δυσκολίες, δούλεψε τες για να λυθούν. Τέλος γνώμη μου είναι να μη πηγαίνεις ποτέ στο κρεβάτι τσακωμένος», σημείωνε από την πλευρά της η June.

Στις 30 του μήνα, τον περασμένο Νοέμβρη ο Hubert Malicote όμως δεν άντεξε και έφυγε από την ζωή. Όταν ρώτησαν τον γιο του Sam ποια ήταν η αιτία θανάτου του πατέρα του, εκείνος απάντησε «ραγισμένη καρδία». Μόλις 20 ώρες αργότερα όμως έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του June, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν δίπλα-διπλά στις τελευταίες τους στιγμές. 

Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις