Κόσμος

Φάρατζ: Πιθανόν το Brexit να καθυστερήσει και να γίνει νέο δημοψήφισμα

Η Βρετανία είναι πιθανό να καθυστερήσει το Brexit και να διεξαχθεί άλλο δημοψήφισμα και ως εκ τούτου οι αντιτιθέμενοι στην παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ χρειάζεται να οργανωθούν, δήλωσε σήμερα ο ο πρώην ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP)
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Νομίζω, φοβάμαι ότι η Βουλή των Κοινοτήτων θα ανατρέψει όντως αυτό το Brexit. Κατά τη γνώμη μου, το πιο πιθανό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι μια παράταση του Άρθρου 50”, σημείωσε ο Νάιτζελ Φάρατζ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky. “Μπορεί να διεξαχθεί άλλο δημοψήφισμα”, υπογράμμισε.

“Η πλευρά που υποστηρίζει την παραμονή έχει καλή χρηματοδότηση, καλή οργάνωση. Ετοιμάζονται για άλλο δημοψήφισμα (…) αδιαφορώντας για τους Ευρωσκεπτικιστές που λένε να μην γίνει”, πρόσθεσε ο Φάρατζ.

Σε ερώτηση για το μέλλον του UKIP του οποίου ηγείτο παλιά, ο Φάρατζ απάντησε ότι “δεν μπορεί να σωθεί” και επομένως θα χρειαστεί ένα διαφορετικό “όχημα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Τεχεράνη: Θα σας χτυπήσουμε πολύ σκληρά απόψε, θα πάρουμε το νησί Χαργκ σύντομα και τον πλήρη έλεγχο πετρελαίου και φυσικού αερίου
Θα αναλάβουμε τον πλήρη έλεγχο των αγορών πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως έχουμε κάνει με τη Βενεζουέλα, έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος
Ορμούζ 5