Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Φάτιμα Φλόρες: Η εντυπωσιακή «Πρώτη Κυρία» της Αργεντινής – Μίμος της Κριστίνα Κίρχνερ

Φάτιμα Φλόρες: Η εντυπωσιακή «Πρώτη Κυρία» της Αργεντινής – Μίμος της Κριστίνα Κίρχνερ
Reuters

Μουδιασμένη παρακολουθεί η διεθνής πολιτική σκηνή την εκλογή του αμφιλεγόμενου Χαβιέρ Μιλέι, ο οποίος αναδείχτηκε ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής

Ωστόσο, αυτή που έκλεψε την παράσταση είναι η σύντροφός του προέδρου, η Φάτιμα Φλόρες. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή 42χρονη κωμική ηθοποιό, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μιμούμενη της Κριστίνα Κίρχνερ, την πρώην πρόεδρο και πρώην πρώτη κυρία της Αργεντινής. 

Η σχέση της Φλόρες και του Μιλέι έγινε γνωστή τον Αύγουστο του 2023. Το διάσημο ειδύλλιο εκτόξευσε τη δημοτικότητα του ήδη δημοφιλούς Μιλέι.

Η Φλόρες μπορεί να μιμηθεί πάνω από 20 προσωπικότητες της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της Αργεντινής, ενώ στη Wikipedia αναφέρεται πως οι μιμήσεις της φτάνουν τις 100. Έχει βραβευτεί πολλές φορές ως κορυφαία ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. 

Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο CNN το 2016: «Υπάρχει πολλή έρευνα, συγκέντρωση, παρακολούθηση εκατομμυρίων βίντεο για να συλλάβουμε πραγματικά την ψυχή του χαρακτήρα, την ψυχολογία. Το χρώμα της φωνής είναι επίσης πολύ σημαντικό, οι χειρονομίες, οι κινήσεις συνθέτουν ολόκληρο τον χαρακτήρα».

Το πραγματικό της είναι Maria Eugenia και μεγάλωσε στο Olivos, μια γειτονιά στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Αργεντινής, όπου βρίσκεται η προεδρική κατοικία.

Άλλαξε το όνομά της ύστερα από παρότρυνση του πρώην συζύγου της, Norberto Marcos, που επί χρόνια ήταν παραγωγός της.

Έπειτα από 22 χρόνια γάμου, οι δύο τους χώρισαν στις αρχές του έτους, ενώ – όπως ήταν αναμενόμενο – το διαζύγιό του απασχόλησε τον Τύπο της Αργεντινής.

Αν το ειδύλλιό της με τον Μιλέι συνεχιστεί η ίδια δεν αποκλείεται να γίνει η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, όπως εξάλλου υπήρξε και η κορυφαία μίμησή της, η Κριστίνα Κίρχνερ πριν γίνει πρόεδρος της Αργεντινής. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις