Κόσμος

Φιλιππίνες: Βούλιαξε πλοίο με 60 επιβάτες – Ψάχνουν να τους βρουν

Επιχειρήσεις διάσωσης διεξάγονται σήμερα στις Φιλιππίνες μετά την ανατροπή λόγω θαλασσοταραχής ενός οχηματαγωγού πλοίου που μετέφερε τουλάχιστον 60 ανθρώπους, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πλοίο βρισκόταν κοντά στο νησί Σεμπού, στο κέντρο του αρχιπελάγους, όταν το πλήρωμά του εξέπεμψε σήμα κινδύνου από τον ασύρματο, λέγοντας ότι το πλοίο βάζει νερά.

“Προς το παρόν δεν έχουμε απολογισμό, αλλά όσοι άνθρωποι βρέθηκαν είναι ζωντανοί”, δήλωσε στο AFP μέλος της ακτοφυλακής.

“Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει το πλοίο”, πρόσθεσε. Στις Φιλιππίνες εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα οχηματαγωγά για τις μετακινήσεις τους μεταξύ των νησιών της χώρας. Τα πλοία αυτά είναι πολλές φορές σε κακή κατάσταση και συχνά σημειώνονται ναυάγια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με Αλτσχάιμερ διαγνώστηκε ο ηρωικός πιλότος που προσγείωσε το αεροπλάνο στον ποταμό Χάντσον και έσωσε 155 ζωές
Η πτήση 1549 της US Airways προσγειώθηκε στον ποταμό Χάντσον στις 15 Ιανουαρίου 2009, αφού και οι δύο κινητήρες της έπαυσαν να λειτουργούν λόγω σύγκρουσης με ένα σμήνος χηνών
Sully' Sullenberger