Δευτέρα, 27 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φιντέλ Κάστρο: Απέκτησε παιδί με κατάσκοπο της CIA που θα τον δολοφονούσε! [vid]

Φιντέλ Κάστρο: Απέκτησε παιδί με κατάσκοπο της CIA που θα τον δολοφονούσε! [vid]

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του αποκαλύπτεται πως ο Φιντέλ Κάστρο απέκτησε παιδί με πράκτορα της CIA που είχε αποστολή να τον δολοφονήσει.

Η διπλή πράκτορας Marita Lorenz αποκάλυψε λεπτομέρειες της απαγορευμένης σχέσης τους και τη συγκλονιστική προδοσία στους Αμερικανούς ανωτέρους της σε αποκλειστική συνέντευξη στο RadarOnline. Αντί να τον σκοτώσει, η Marita Lorenz έγινε η κατάσκοπος που τον αγάπησε πραγματικά.

Στα 77 της χρόνια σήμερα η Marita Lorenz ισχυρίζεται πως απέκτησαν μαζί έναν γιο που ζει στην Κούβα. “Η CIA και το FBI ήθελαν να πιστεύω πως ο Φιντέλ σκότωσε τον γιο μας Andre, αλλά ήταν ψέμα”. Οι τρεις τους μάλιστα, όπως αποκάλυψε, συναντήθηκαν ξανά στην Κούβα το 1981. “Έμοιαζε ακριβώς όπως ο Φιντέλ και εγώ”.

“Ο Φιντέλ δεν μου έδωσε κανέναν λόγο να τον σκοτώσω. Τον αγάπησα”, τόνισε η 77χρονη αναφορικά με την αρχική αποστολή που της είχε ανατεθεί. Το δράμα του Ψυχρού Πολέμου, που χάρισε στη Marita το παρατσούκλι “Μάτα Χάρι του Φιντέλ”, ξεκίνησε όταν ο καπετάνιος πατέρας της αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Αβάνας με την κόρη του στο σκάφος το 1959, ένα μήνα μετά την επανάσταση στην Κούβα.

Ο Φιντέλ Κάστρο πήγε στο πλοίο και η Marita τον ερωτεύτηκε. “Πρώτα απ’ όλα ήμουν πολύ νέα και ο Φιντέλ ήταν πολύ ψηλός και όμορφος. Όταν τον κοίταξα, ένιωσα αμέσως έλξη. Φιληθήκαμε ανάμεσα σε σωσίβιες λέμβους στο πάνω κατάστρωμα… Ερωτεύτηκα”.

Μετά από τηλεφωνήματα, η Marita επέστρεψε στην Κούβα και μετακόμισε στο ρετιρέ του Φιντέλ Κάστρο. Μέσα σε λίγες εβδομάδες έμεινε έγκυος. Επτά μήνες μετά την εγκυμοσύνη της η Marita ισχυρίστηκε ότι τη δηλητηρίασαν άνθρωποι της CIA και απέβαλε. Επέστρεψε έτσι στη Νέα Υόρκη για να αναρρώσει. Ξύπνησε και περιβαλλόταν από πράκτορες του FBI και της CIA που κατηγόρησαν τον Φιντέλ Κάστρο για τον θάνατο του αγέννητου μωρού της. Την έπεισαν να επιστρέψει στον Κάστρο και να τον δηλητηριάσει με χάπια αρσενικού.

“Ήθελαν να τον εξουδετερώσουν, να τον εξαφανίσουν γιατί γινόταν κομμουνιστής και είχε διασυνδέσεις με τους κομμουνιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής”. Απρόθυμα συμφώνησε να σκοτώσει τον εραστή της. Αλλά ήταν τόσο τρομοκρατημένη ότι θα ανακάλυπταν στο αεροδρόμιο τα χάπια που τα έκρυψε σε ένα βάζο με κρέμα και διαλύθηκαν μέχρι να φτάσει στο ξενοδοχείο.

“Ήμουν νέα. Έκλαιγα για όλο αυτό. Έκλαιγα επειδή αγαπούσα τον Φιντέλ, επειδή τον έχανα και επειδή βρισκόμουν σε αυτή τη θέση”. Η ιστορία αγάπης τους δεν τελείωσε εκεί. Η Marita, που ζει στο Μπρούκλιν, επέστρεψε στην Κούβα το 1981 και ο Φιντέλ Κάστρο της σύστησε τον γιο τους. “Δεν έχει τίποτα το μωρό. Απλά είναι μεγάλο αγόρι τώρα”, ισχυρίστηκε πως της είπε σε σπασμένα αγγλικά.

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε