Κόσμος

Φλόριντα: Νεκρή η 18χρονη που αναζητούσε η αστυνομία ως επικίνδυνη

Νεκρή βρέθηκε η νεαρή γυναίκα από τη Φλόριντα την οποία καταζητούσαν οι αστυνομικές αρχές στο Κολοράντο καθώς φέρεται να είχε εξαπολύσει "απειλές", λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 20 ετών από τη σφαγή στο Λύκειο Κολουμπάιν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σολ Πάις, 18 ετών, βρέθηκε νεκρή σήμερα, είπε ένας εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. “Οι κάτοικοι δεν διατρέχουν κίνδυνο πλέον”, έγραψε από την πλευρά του στο Twitter ο σερίφη της κομητείας Τζέφερσον, στα προάστια του Ντένβερ. Πρόσθεσε ότι σύντομα θα ανακοινώσει περισσότερες “λεπτομέρειες”.

Οι αρχές είχαν ανακοινώσει αρχικά ότι η Πάις εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Λίγο νωρίτερα, το FBI επιβεβαίωσε, επίσης μέσω του Twitter, ότι οι πράκτορές του είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στη ζώνη του Μοντ Έβανς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ βλέπει ιρανικό «δάκτυλο» για το περιστατικό στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Βρετανία – «Εγώ δεν θα τους άφηνα ελεύθερους»
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την έκπληξή του για την απελευθέρωσή της - Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι «εξετάζει πολλαπλά σενάρια» για τα κίνητρα στην υπόθεση
Ντόναλντ Τραμπ