Κόσμος

Φλόριντα: Σε… «παιχνίδι» του TikTok οφείλονται οι μεγάλες επικίνδυνες τρύπες στις παραλίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι βαθιές τρύπες που εμφανίστηκαν σε παραλίες της Φλόριντα, βάζοντας σε κίνδυνο λουόμενους, τελικά όπως φαίνεται οφείλονται σε παιχνίδι χρηστών του TikTok.

«Υπήρχαν κάποιες προκλήσεις του TikTok που έλεγαν: Πόσο βαθιά μπορείς να σκάψεις;» είπε η δήμαρχος της Σάνιμπελ Χόλι Σμιθ.

«Όταν εξετάσαμε το βάθος και το μέγεθος ορισμένων που βρήκαμε στην παραλία, διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν από ένα κάστρο από άμμο» ανέφερε η δήμαρχος.

Η Άλισον Γουόρντ από την πόλη Σάνιμπελ είπε ότι βρήκε τέσσερις τρύπες, βάθους έως 1,5 μ. και πλάτους 1,2 μ. σε παραλίες.

«Παραλίγο να πέσω σε μία» είπε η Γουόρντ σε δηλώσεις στο δίκτυο WBBH-TV. «Έχω δει εσοχές, αλλά δεν έχω ξαναδεί τρύπες όπως αυτές».

Το αστυνομικό τμήμα του νησιού Μάρκο δημοσίευσε φωτογραφία στο Facebook την περασμένη εβδομάδα που δείχνει μια μεγάλη τρύπα σε μια παραλία με ένα φτυάρι εγκαταλελειμμένο μέσα.

Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από όποιον σκάβει τρύπες στην παραλία να φροντίσει να τις κλείνει πριν φύγει.

«Παρακαλώ ξαναγεμίστε την τρύπα και πάρτε τα πράγματά σας μαζί σας. Είναι κίνδυνος για όσους συχνάζουν στην παραλία, ειδικά για τις όμορφες θαλάσσιες χελώνες μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 7
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 59 λεπτά