Κόσμος

Φλόριντα: Σκότωσαν τίγρη ζωολογικού κήπου για να σώσουν 20χρονο από το στόμα του θηρίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αστυνομικός στη Φλόριντα σκότωσε τίγρη που επιτέθηκε σε άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να τον χαϊδέψει. Το σοβαρό περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο της αμερικανικής Πολιτείας.

Ο τίγρης της Μαλαισίας σε αιχμαλωσία, άρπαξε και δεν ήθελε να αφήσει από το στόμα του το χέρι ενός άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να τον χαϊδέψει, σε μια απαγορευμένη ζώνη ενός ζωολογικού κήπου στη Φλόριντα, πέθανε, αφότου ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε μία εταιρεία καθαρισμού για λογαριασμό του ζωολογικού κήπου, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.

 

Φλόριντα: «Χάιδευε ή τάιζε τον τίγρη

Μπήκε, το βράδυ της Τετάρτης (29.12.2021), μετά το κλείσιμο για το κοινό του ζωολογικού κήπου, «σε μια απαγορευμένη ζώνη, κοντά σε έναν τίγρη που βρισκόταν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του», εξήγησε η αστυνομία της κομητείας Κόλιερ, όπου βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος της πόλης Νάπολης.

Στη συνέχεια, ο άνδρας πέρασε το χέρι του μέσα από ένα άνοιγμα της περίφραξης και «χάιδευε ή τάιζε το ζώο», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, όταν ο τίγρης του το άρπαξε.

Αφού κλώτσησε μία φορά τον φράκτη σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τον άνδρα από τα δόντια του ζώου, ο πρώτος αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο πυροβόλησε εναντίον του τίγρη, σκοτώνοντας τον Έκο ηλικίας 8 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Ο ζωολογικός κήπος, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στα αιτήματα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων να σχολιάσει, ανακοίνωσε στον ιστότοπό του ότι παρέχει στο προσωπικού του ψυχολογική βοήθεια μπροστά στο «πένθος».

Μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζόμενους αλλά και σχόλια με τα οποία ο κόσμος εξέφραζε τη λύπη του είχαν κατακλύσει τη σελίδα του ζωολογικού κήπου στο Facebook, με τους χρήστες να μιλούν για τον «περιττό» θάνατο ενός «υπέροχου τίγρη».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 10
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS