Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φονική ενέδρα στην πρώην του! Της κανόνισε ραντεβού με εκτελεστή – Την περιέλουσε με οξύ

Φονική ενέδρα στην πρώην του! Της κανόνισε ραντεβού με εκτελεστή – Την περιέλουσε με οξύ

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε η 29χρονη Ellie Chessell. Υπέστη εγκαύματα στο 50% του σώματός από επίθεση με οξύ.

Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Claudio Gouveia, η Ellie Chessell έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ στην Πορτογαλία. Είχε πάει να συναντήσει έναν άντρα με το όνομα “Diogo” που γνώρισε στο Tinder.

Όταν συναντήθηκαν την περιέλουσε με οξύ και μετά της έστελνε απειλητικά μηνύματα ενώ ανάρρωνε από τα εγκαύματα που είχε στο 50% του σώματός της.

Ήταν ο Claudio Gouveia και ο εκτελεστής Edmundo Helder Rodrigues που είχαν ταξιδέψει στη Μαδέρα για να της στήσουν τη φονική ενέδρα. Ένα μέρος όπου η 29χρονη είχε ζήσει με τον Gouveia.

Η Ellie είπε στις αρχές πως υποπτευόταν τον πρώην φίλο της για την ενέδρα μετά τον χωρισμό τους. Τον χώρισε όταν της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο σε καβγά για χρήματα και από ζήλεια.

Οι πορτογαλικές και αγγλικές αρχές είχαν προειδοποιήσει την 29χρονη πως βρισκόταν σε κίνδυνο τουλάχιστον ένα μήνα πριν την επίθεση με οξύ τον Μάιο του 2016.

“Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ούρα γιατί αισθάνθηκα το υγρό ζεστό. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν οξύ και συνειδητοποίησα ότι πιάστηκα στην παγίδα που μου έστησε ο πρώην φίλος μου”.

Έστελνε απειλές και στους γονείς της

Πριν από την επίθεση είχε δεχτεί απειλές. “Θα σε βρω… θα πεθάνεις”. Ο 34χρονος Gouveia φέρεται να είχε στείλει μήνυμα στους γονείς της πως θα της κάψει το πρόσωπο.

Μετά τις απειλές η αστυνομία του Hampshire προειδοποίησε τους αξιωματικούς στο Algavre και τους έδωσαν εντολή να τον εντοπίσουν.

Στο μεταξύ ο Gouveia της ζητούσε να γυρίσει στο πλευρό του και να κάνουν μια νέα αρχή. Όταν δεν απάντησε ξέσπασε σε απειλές. “Θα σε βρω και θα σου ξεριζώσω το κεφάλι. Είσαι πόρνη και θα πεθάνεις”.

Για τις επόμενες δύο ώρες της έστελνε απειλητικά μηνύματα, λέγοντάς της ότι θα κάνει κάτι ανόητο.

Είχε πάει στην Πορτογαλία τέσσερις μέρες πριν από την επίθεση με τον εκτελεστή Edmundo Helder Rodrigues Fonseca που είχε φτιάξει λογαριασμό στο Tinder με το όνομα Diogo.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις