Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Φόνος μικρής Alesha: Υπεράνω πάσης υποψίας δράστης; Γνώριζαν τον 16χρονο

Φόνος μικρής Alesha: Υπεράνω πάσης υποψίας δράστης; Γνώριζαν τον 16χρονο

Οι αρχές πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της μικρής Alesha. Η 6χρονη βρέθηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο 2,5 ώρες μετά την εξαφάνισή της.

Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στα χέρια των αρχών ένας 16χρονος που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της μικρής Alesha στο νησί Bute. Η οικογένεια, όπως προκύπτει, γνώριζε τον έφηβο.

Αστυνομικοί ερευνούν ένα σπίτι στο νησί και την ακτογραμμή, σε μικρή απόσταση από εκεί που βρέθηκε νεκρή η μικρή Alesha. Η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνισή της στις 6:25 το πρωί της Δευτέρας και βρέθηκε νεκρή 2,5 ώρες αργότερα.

Από τη νεκροψία προκύπτει ότι η μικρή Alesha δολοφονήθηκε χωρίς ωστόσο οι αρχές να αποκαλύπτουν την αιτία θανάτου της. Επιβεβαιώνεται από την αστυνομία ότι έχουν μετακινήσει δύο αυτοκίνητα από παραθαλάσσιο σπίτι στο Rothesay. Αρνήθηκαν να αποκαλύψουν σε ποιον ανήκουν.

Στις έρευνες μετέχουν πλέον πάνω από 20 αστυνομικοί από την ηπειρωτική χώρα. Οι αρχές έχουν μετακινήσει ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου είδαν για τελευταία φορά ζωντανή τη μικρή Alesha. Πιστεύεται ότι ανήκει σε κάτοικο που ζει κοντά στο παραθαλάσσιο σπίτι που ζούσε η 6χρονη με τους παππούδες της.

Δολοφονία μικρής Alesha: Το έγκλημα που συγκλονίζει το νησί

Η 6χρονη βρέθηκε νεκρή σχεδόν μισό μίλι μακριά από το σπίτι της. Μια θεωρία θέλει να μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη δασώδη περιοχή του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου. Η αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ή dashcam και μπορεί να καταγράφει τις τελευταίες στιγμές της Alesha.

Ήταν πριν από λίγες μέρες που η Alesha έφτασε στο νησί για διακοπές 3 εβδομάδων στο σπίτι των παππούδων της στο νησί Bute. Οι παππούδες της κοιμούνταν στο ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού, ενώ ο πατέρας της 6χρονης χρησιμοποιούσε το άλλο. Συχνά έμενε και η σύντροφός του. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πατέρας της ήταν στο σπίτι όταν εξαφανίστηκε η κορούλα του.

Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει αν η μικρή Alesha δολοφονήθηκε στο παραθαλάσσιο σπίτι ή στη δασώδη περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της. Με τους κατοίκους της περιοχής να ανησυχούν για έναν πιθανό δολοφόνο ανάμεσά τους, ο επικεφαλής των ερευνών ανέφερε ότι πρέπει να φροντίσουν να αναφέρουν οτιδήποτε ύποπτο. Η τραγωδία έχει συνταράξει τη μικρή κοινότητα των 7.500 κατοίκων που υποστηρίζουν ότι σπάνια γίνονται εγκλήματα στο νησί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις