Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φορτηγό παρέσυρε πεζούς στο Τορόντο! Τέσσερις νεκροί – Αναφορές και για πυροβολισμούς!

Τορόντο
Φωτογραφίες από Twitter

– Αιματηρό περιστατικό στο Τορόντο έχει κινητοποιήσει τις τοπικές αστυνομικές Αρχές
– Λευκό φορτηγό παρέσυρε πεζούς με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για περίπου 10 τραυματίες
– Πλέον τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί!
– Έπιασαν έναν ύποπτο! Δείτε σε βίντεο την στιγμή της σύλληψης
– Η αστυνομία ενημέρωσε πως “έπεσαν” και πυροβολισμοί κοντά στο σημείο – Δεν είναι ξεκάθαρο αν συνδέονται τα δύο περιστατικά
– Έχουν κλείσει οι κοντινοί σταθμοί του μετρό
– Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο με βίντεο και φωτογραφίες

Η αστυνομία του Καναδά ενημέρωσε πως δέχθηκε κλήσεις μετά από περιστατικό στην συμβολή της οδού Yonge με την λεωφόρο Finch, στο Τορόντο.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στα βόρεια της πόλης, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης όπου συνεδριάζουν οι υπουργοί Εξωτερικών της G7. Γύρω από το ξενοδοχείο Intercontinental όπου αναμενόταν να συναντηθούν οι υπουργοί για την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία, δεν παρατηρήθηκε κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το sputniknews.com κάνουν λόγο για φορτηγό που παρέσυρε πεζούς, με την πληροφόρηση πλέον να κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς! Δεν είναι λίγα και τα τοπικά ΜΜΕ που μιλούν για δύο νεκρούς.

Στις λεπτομέρειες της υπόθεσης αναμένεται να ρίξει “φως” η επίσημη ενημέρωση των Αρχών…

Τορόντο: “Το φορτηγό παρέσυρε 10 πεζούς”

Ένα ημιφορτηγό παρέσυρε περίπου 10 πεζούς στο Τορόντο, ανέφερε η αστυνομία της πόλης.Σύμφωνα με την εφημερίδα Toronto Star, γύρω στη 1.30, τοπική ώρα, το λευκό φορτηγάκι ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε οκτώ έως δέκα άτομα.

Αρχικά δεν υπήρχαν πληροφορίες για την κατάσταση των θυμάτων. Όπως προαναφέραμε, όμως, υπάρχουν θύματα. Επίσης, σύμφωνα με όσα μετέδιδε αρχικά το CBC, το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο λίγα στενά παρακάτω οι Αρχές το εντόπισαν. Μάλιστα, κυκλοφορεί ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τον οδηγό του φορτηγού, την στιγμή που συλλαμβάνεται.

Δείτε το

https://twitter.com/UncleSam15715/status/988484025395351552

Τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο δεν άργησαν να δουν το “φως” της δημοσιότητας. Δείχνουν κάποιους τραυματισμένους πεζούς να δέχονται τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έχουν επίσης καταφθάσει περιπολικά και ασθενοφόρα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

 

 

 

 

Είναι αυτό το φορτηγάκι;

Την ίδια ώρα, μια φωτογραφία κάνει τον γύρο του ίντερνετ, με πολλούς εκ των χρηστών να αναφέρουν πως απεικονίζει το φορτηγάκι που σκόρπισε τον τρόμο.

Δείτε την

 

 

Και πυροβολισμοί!

Όσο περνά η ώρα, τόσο η υπόθεση περιπλέκεται. Κι αυτό διότι η αστυνομία, σε διαφορετικό tweet κάνει λόγο και για πυροβολισμούς σε κοντινό σημείο! Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν τα δύο περιστατικά συνδέονται…

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως όλα τα δρομολόγια σε κοντινούς σταθμούς του μετρό έχουν διακοπεί.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις