Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Φωτιά Αττική: Νεκρός ο Ιρλανδός, με σοβαρά εγκαύματα η νύφη – Τραγικό φινάλε στο γαμήλιο ταξίδι

Φωτιά Αττική: Νεκρός ο Ιρλανδός, με σοβαρά εγκαύματα η νύφη – Τραγικό φινάλε στο γαμήλιο ταξίδι

Ήταν την περασμένη Πέμπτη που ο Brian O’Callaghan και η Zoe Holohan ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Επιλογή τους για το γαμήλιο ταξίδι η Ελλάδα. Μια επιλογή που έμελλε να είναι μοιραία.

Η Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan πέταξαν στην Ελλάδα και ξεκίνησαν το γαμήλιο ταξίδι τους στο Μάτι, στην Αττική. Βρέθηκαν στο επίκεντρο των φονικών πυρκαγιών.

Αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, ο Brian και η Holohan αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την περιοχή. Άρχισαν να τρέχουν μαζί. Χάθηκαν μέσα στους καπνούς, τις φλόγες και τον πανικό.

Η Zoe μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι και τα χέρια. Αγνοούσαν την τύχη του Brian και δηλώθηκε στους αγνοούμενους. Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι ο Brian O’Callaghan είναι ανάμεσα στα 82 θύματα της φονικής φωτιάς στο Μάτι. Οι αρχές εντόπισαν τη σορό του.

“Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του” σημείωσε η πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα Orla O’Hanrahan.

“Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Brian O’Callaghan-Westropp. Οι οικογένειες ζητούν την ιδιωτικότητά τους ενώ θρηνούμε και η Zoe αναρρώνει στο νοσοκομείο. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του θα ανακοινωθούν σε επόμενο στάδιο” τονίζει η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

Τους χώρισε ο θάνατος

Οι Βρετανοί τουρίστες έμεναν στο Ramada στο Μάτι. Ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες τουρίστες που κλήθηκαν να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία της παραθαλάσσιας πόλης περίπου 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας.

«Επικρατούσε απόλυτο χάος. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο και βρέθηκαν στη φωτιά. Μπήκαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο αλλά υπήρχαν φλόγες και από τις δύο πλευρές. Αναγκάστηκαν να βγουν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Χωρίστηκαν μέσα στους καπνούς και τις φλόγες.

Η Zoe έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι και τα χέρια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο άντρας της αγνοείται» δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι. Η Zoe αναρρώνει στο νοσοκομείο και η οικογένεια και οι φίλοι τους περιμένουν νέα για τον Brian O’Callaghan-Westrop.

Πηγή: Sun, Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις