Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Φουντώνει” η κόντρα μεταξύ Τραμπ και NFL – Φορολογικά αντίποινα από τον Αμερικανό πρόεδρο

“Φουντώνει” η κόντρα μεταξύ Τραμπ και NFL – Φορολογικά αντίποινα από τον Αμερικανό πρόεδρο

Όλο και οξύνεται η κόντρα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τους παίκες του NFL. Με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά να φορολογηθούν περισσότερο οι παίκτες του NFL, ως αντίδραση στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κάποιων από αυτούς ενάντια στην ρατσιστική βία στην χώρα.

Εδώ και καιρό κάποιοι παίκτες γονατίζουν την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος στο γήπεδο, ως διαμαρτυρία στις διακρίσεις εις βάρος των Αφροαμερικανών, με τον Ντόναλντ Τραμπ να… μην ενθουσιάζεται από αυτό.

Ζήτησε λοιπόν να γίνουν αλλαγές στις διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας που αφορούν την Εθνική Ένωση Ποδοσφαίρου, τροφοδοτώντας περαιτέρω την αντιπαράθεση με την Ένωση και τους παίκτες που προχωρούν στην συγκεκριμένη πράξη.

«Για ποιο λόγο η NFL χαίρει τόσο μεγάλων φοροαπαλλαγών ενώ την ίδια ώρα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον Εθνικό Ύμνο μας, τη Σημαία και το Έθνος; Αλλάξτε τη φορολογική νομοθεσία», έγραψε στο Twitter.

Την Κυριακή (08.10.2017) ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς αποχώρησε από έναν αγώνα φούτμπολ όταν οι παίκτες γονάτισαν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις