Κόσμος

Φρίκη! Δελέασε 6χρονη με σνακ και τη στραγγάλισε

Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που συμμετείχαν στις έρευνες για την 6χρονη Jasmine Miller μέχρι να βρεθεί το άψυχο κορμάκι της κάτω από το κρεβάτι στο δωμάτιο του John P. Roberts.

Ο 55χρονος φέρεται να δελέασε την ανήλικη να τον ακολουθήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του με διάφορα σνακ.

Το πτώμα της βρέθηκε το Σάββατο και ο 55χρονος κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού.

Η ανήλικη έμενε στο ίδιο μοτέλ με τους γονείς της στο Taney County στο Μιζούρι.

Οι αστυνικοί εκτιμούν ότι ο δράστης, που είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση για κλοπή, έδρασε μόνος του.

H ανήλικη είχε πρόσφατα γραφτεί στο δημοτικό και είχε προλάβει να πάει μόλις πέντε ημέρες στο σχολείο πριν από τη δολοφονία της.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ισραηλινός πιανίστας Αλόν Άαχελ περιγράφει τα όσα βίωσε ως όμηρος της Χαμάς – «Με ξερίζωσαν από την πραγματικότητα και με έβαλαν στην κόλαση»
Τι λέει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και για τις συνθήκες που έζησε - «Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ζώο», περιγράφει
Ο Alon Ohel
Ανεξέλεγκτη επιδημία δάγκειου πυρετού και τσικουνγκούνια πλήττει την Κούβα – 33 νεκροί, ανάμεσά τους 21 παιδιά
Η επιδημία φέρεται πως εξαπλώθηκε λόγω της συσσώρευσης σκουπιδιών σε δρόμους και στάσιμου νερού σε δεξαμενές σπιτιών - Ελλιπείς οι ψεκασμοί για τα κουνούπια λόγω οικονομικής κρίσης
Άνθρωπος
Ώρα μηδέν για την Ουκρανία: «Αγκάθι» παραμένουν οι εδαφικές παραχωρήσεις, σήμερα η συνάντηση Γουίτκοφ - Πούτιν
Η Ρωσία φαίνεται να πανηγυρίζει για «την απελευθέρωση των πόλεων Κρασνοαρμέισκ (όπως αποκαλούν οι Ρώσοι το Ποκρόφσκ στην περιφέρεια Ντονέτσκ) και Βοβτσάνσκ (στην περιφέρεια Χαρκόβου)»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Στιβ Γουίτκοφ σε προηγούμενη συνάντηση