Κόσμος

Φρίκη! Αποκεφάλισαν μητριά που βίασε με σκουπόξυλο και δολοφόνησε την 6χρονη κόρη της

Ουρλιάζοντας για την αθωότητά της, η Layla bint Abdul Mutaleb Bassim τιμωρήθηκε βάναυσα για τις κατηγορίες που τη βάρυναν αναφορικά με τη θετή της κόρη Kalthoum bint Abdul Rahman bin Ghulam Gadir.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γυναίκα αποκεφαλίστηκε από δήμιο στην ιερή πόλη της Μέκκας αφότου κρίθηκε ένοχη για τον ξυλοδαρμό, τον βιασμό με σκουπόξυλο και τη δολοφονία της 6χρονης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στη Σαουδική Αραβία όχι για τη βάναυση τιμωρία της αλλά επειδή ο αποκεφαλισμός της τραβήχτηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο διαδίκτυο όπου θα μπορεί να το δει η οικογένειά της.

Οι αρχές συνέλαβαν κάποιον, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, για τη βιντεοσκόπηση της εκτέλεσης.

Το βίντεο απαθανατίζει τη γυναίκα να ικετεύει για τη ζωή της και να υπερασπίζεται την αθωότητά της. “Haram. Haram. Haram. Haram. Δεν σε συγχωρώ. Δεν σκότωσα. Είναι άδικο” ούρλιαζε κλαίγοντας.

Ο δήμιος, ντυμένος με ένα λευκό ράσο, ανάγκασε τη μαυροφορεμένη γυναίκα να ξαπλώσει στο έδαφος. “Δεν το έκανα” συνέχισε μέχρι να καρφώσει τελικά ο δήμιος το σπαθί στο λαιμό της που χρειάστηκε δύο χτυπήματα για τον αποκεφαλισμό της.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καύσωνας – κόλαση στην Ευρώπη: 58 περιοχές σε κόκκινο συναγερμό στη Γαλλία, χωρίς ρεύμα 68.000 σπίτια – «Ψήνονται» Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο
Οι 3 λόγοι που η Ευρώπη «λιώνει» από τη ζέστη - Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταρριφθούν περισσότερα ρεκόρ θερμοκρασιών, 46 οι θάνατοι
Γαλλία καύσωνας
Ο Μαρκ Ρούτε στον Λευκό Οίκο για να «μαλακώσει» τον Ντόναλντ Τραμπ και να φτιάξει τις σχέσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, που επικρίνει εδώ και καιρό το ΝΑΤΟ, το οποίο έχει αποκαλέσει και «χάρτινη τίγρη», έχει εξοργιστεί από την απροθυμία μελών της Συμμαχίας να στηρίξουν τις ΗΠΑ στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
Ο Μαρκ Ρούτε με τον Ντόναλντ Τραμπ