Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Έκανε εξορκισμό και αποκεφάλισε τη μητέρα του πρώην της [vid]

Φρίκη! Έκανε εξορκισμό και αποκεφάλισε τη μητέρα του πρώην της [vid]

Με την κατηγορία του αποκεφαλισμού της μητέρας του πρώην φίλου της κατηγορείται η 35χρονη Rachel Hilyard που αποκάλυψε ότι έκανε και εξορκισμό στο σπίτι για να διώξει τα κακά πνεύματα.

Σε συνέντευξή της από τη φυλακή η Rachel Hilyard είπε ότι δολοφόνησε την 63χρονη Micki Davis στο σπίτι της στο Κάνσας, υποστηρίζοντας πως ο Θεός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατό της. “Ο Θεός μου έλεγε να το κάνω. Αισθάνομαι φριχτά για αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Hilyard δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημά της, σημειώνοντας ότι ήταν μια συνηθισμένη μέρα. Ανέφερε μάλιστα πως αν κάποιος πληρώσει την εγγύηση ύψους 226.000 δολαρίων και βγει από τη φυλακή θα αποκαλύψει περισσότερα για όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα.

Το πτώμα της 63χρονης γυναίκας ανακαλύφθηκε στο σπίτι της Hilyard στις 9 Απριλίου όταν ο 9χρονος εγγονός της κάλεσε τις αρχές. Είχαν πάει μαζί στο σπίτι της 35χρονης για να πάρουν τα πράγματα του γιου της. Με το που έφτασαν, η Hilyard της επιτέθηκε έξω από το γκαράζ. Το μικρό αγόρι κατάφερε να το σκάσει και κάλεσε την αστυνομία από γειτονικό σπίτι.

Όταν έφτασαν οι αρχές βρήκαν το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στον νεροχύτη της κουζίνας. Η Hilyard είχε αφήσει το ακέφαλο πτώμα της 63χρονης στο γκαράζ.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε