Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρίκη: Η έκπληξη που της επιφύλασσε ήταν ο θάνατος της! Μαχαίρωσε την κοπέλα του 88 φορές

έγκλημα

Το ψέμα του οδήγησε στο θάνατο της 34χρονης Ρωσίδας σκιέρ Irina Kozlova! Ο Evgeny Marko μαχαίρωσε με μανία 88 φορές την σύντροφο του όταν εκείνη ανακάλυψε ότι της είχε πει ψέματα για την δουλειά του.

Εκείνη, ανακάλυψε ότι το αγόρι της δεν ήταν επιχειρηματία όπως της είχε πει αλλά δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αυτό την έκανε να τον… “κοροϊδέψει”. Τότε το αγόρι της αποφάσισε ότι πρέπει να την σκοτώσει.

Η έκπληξη που βάφτηκε με αίμα

Ο νεαρός της είπε να πάνε κάπου μαζί ρομαντικά. Εκείνη τον πήρε με το αμάξι της και πήγαν σε ένα χωριό ονόματι Ust-Mana που είχε φανταστική θέα. Τότε εκείνος της είπε να κλείσει τα μάτια της γιατί της έχει μία έκπληξη.

Η αδικοχαμένη 34χρονη έκλεισε τα μάτια της και τότε ο αγαπημένος της έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να της το καρφώνει με μανία. Την έσφαξε με συνολικά 88 μαχαιριές.

Το πτώμα της 34χρονης βρέθηκε μέσα στο αμάξι της, ενώ ο δολοφόνος μετά το έγκλημα είχε πάει για δείπνο σε ένα εστιατόριο! Η αστυνομία τον συνέλαβε και αυτός ομολόγησε τη δολοφονία.

«Με κορόιδεψε και για αυτό την έσφαξα» είπε στην αστυνομία ο δολοφόνος. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους έβγαιναν για λίγο καιρό μιας και η κοπέλα είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Cixur-sjXDQ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις