Κόσμος

Φρίκη: Η έκπληξη που της επιφύλασσε ήταν ο θάνατος της! Μαχαίρωσε την κοπέλα του 88 φορές

Το ψέμα του οδήγησε στο θάνατο της 34χρονης Ρωσίδας σκιέρ Irina Kozlova! Ο Evgeny Marko μαχαίρωσε με μανία 88 φορές την σύντροφο του όταν εκείνη ανακάλυψε ότι της είχε πει ψέματα για την δουλειά του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκείνη, ανακάλυψε ότι το αγόρι της δεν ήταν επιχειρηματία όπως της είχε πει αλλά δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αυτό την έκανε να τον… “κοροϊδέψει”. Τότε το αγόρι της αποφάσισε ότι πρέπει να την σκοτώσει.

Η έκπληξη που βάφτηκε με αίμα

Ο νεαρός της είπε να πάνε κάπου μαζί ρομαντικά. Εκείνη τον πήρε με το αμάξι της και πήγαν σε ένα χωριό ονόματι Ust-Mana που είχε φανταστική θέα. Τότε εκείνος της είπε να κλείσει τα μάτια της γιατί της έχει μία έκπληξη.

Η αδικοχαμένη 34χρονη έκλεισε τα μάτια της και τότε ο αγαπημένος της έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να της το καρφώνει με μανία. Την έσφαξε με συνολικά 88 μαχαιριές.

Το πτώμα της 34χρονης βρέθηκε μέσα στο αμάξι της, ενώ ο δολοφόνος μετά το έγκλημα είχε πάει για δείπνο σε ένα εστιατόριο! Η αστυνομία τον συνέλαβε και αυτός ομολόγησε τη δολοφονία.

«Με κορόιδεψε και για αυτό την έσφαξα» είπε στην αστυνομία ο δολοφόνος. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους έβγαιναν για λίγο καιρό μιας και η κοπέλα είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Cixur-sjXDQ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομακτικό βίντεο με ηλικιωμένη που «μπουκάρει» με το πατίνι της σε αγώνα στη Γερμανία και «ισοπεδώνει» τους ποδηλάτες
Η γυναίκα έκανε μπροστά για να βλέπει καλύτερα, το ατύχημα προκάλεσε σοκ, ενώ πολλοί από τους ποδηλάτες που έπεσαν στην άσφαλτο, έμειναν ξαπλωμένοι μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί
Γερμανία
Φρίκη στη Βρετανία: Καταδικάστηκε το γκέι ζευγάρι που κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε το 13 μηνών μωρό που είχε υιοθετήσει
Εκπρόσωπος της Εισαγγελικής Αρχής, δήλωσε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για μία από τις πιο φρικιαστικές και σοκαριστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί ποτέ
Το βρέφος που κακοποιήθηκε 7