Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φρίκη! Έσφαξε τη μάνα της – Είχε εμμονή με τον Τζιχάντι Τζον

Φρίκη! Έσφαξε τη μάνα της – Είχε εμμονή με τον Τζιχάντι Τζον

Για τη φρικτή δολοφονία της μητέρας της καταδικάστηκε η Lisa Borch που είχε εμμονή με τον ISIS και τα αποτρόπαια βίντεο αποκεφαλισμών ομήρων.

Ήταν 15 ετών όταν άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε τουλάχιστον 20 φορές τη μητέρα της Tina Römer Holtegaard με τον εξτρεμιστή φίλο της Bakhtiar Mohammed Abdulla τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Kvissel.

Λεπτά νωρίτερα είχε παρακολουθήσει τους αποκεφαλισμούς των Βρετανών ομήρων David Haines και Alan Henning από τον Τζιχάντι Τζον.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η έφηβη ερωτεύτηκε έναν εξτρεμιστή μουσουλμάνο που την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένειά του στη Σουηδία.

Αργότερα όμως γνώρισε και ερωτεύτηκε τον 29χρονο Bakhtiar Mohammed Abdulla σε κέντρο προσφύγων κοντά στο σπίτι της.

“Άκουσα τη μητέρα μου να ουρλιάζει, κοίταξα από το παράθυρο και είδα έναν λευκό άντρα να τρέχει μακριά” είπε όταν κάλεσε τις αρχές. “Σας παρακαλώ ελάτε, υπάρχει παντού αίμα”.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, εντόπισαν την Tina να παίζει ήρεμη με το κινητό της τηλέφωνο. Αφού εξέτασαν τον υπολογιστή της, ανακάλυψαν πως έβλεπε τα άρρωστα βίντεο των τζιχαντιστών.

Η δίδυμη αδερφή της είχε φύγει από το σπίτι επειδή είχε κουραστεί από τους συνεχείς τσακωμούς της Lisa με τη μητέρα τους. Ήταν οι ατελείωτοι καυγάδες τους που στοίχισαν τη ζωή της. Η Lisa της είχε δείξει το μαχαίρι και της είχε πει πως σχεδίαζε να τη σκοτώσει, αλλά σκέφτηκε πως αστειευόταν.

Η μητέρα της ζητούσε να χωρίσει από τον 29χρονο και να ζήσει τη φυσιολογική ζωή μιας έφηβης. Στο δικαστήριο η Lisa κατηγόρησε για τη δολοφονία τον φίλο της, ενώ εκείνος ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος αργότερα για να βοηθήσει τη Lisa. Ενώ δεν ήταν στο σπίτι όταν έφτασαν οι αρχές, βρέθηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα στην κρεβατοκάμαρα της άτυχης γυναίκας.

Το δικαστήριο δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί ποιος προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα και καταδικάστηκαν και οι δύο για φόνο. Η Lisa Borch σε 9 χρόνια και ο 29χρονος Bakhtiar Mohammed Abdulla σε 13 χρόνια.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε