Κόσμος

Φρίκη! Έσφαξε την αδερφή της – Τη μαχαίρωσε στον λαιμό και της έκοψε το χέρι

Η Sabah Khan ομολόγησε την άγρια δολοφονία της αδερφής της Saima Khan. Σκότωσε τη μητέρα 4 παιδιών ενώ αυτά κοιμούνταν στον πάνω όροφο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 27χρονη έκοψε τον λαιμό της 34χρονης αδερφής της στο σπίτι που ζούσαν στο Luton. Την ώρα της άγριας δολοφονίας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ήταν σε κηδεία στο τοπικό νεκροταφείο.

Η Sabah έκοψε τον λαιμό της Saima και ακρωτηρίασε το χέρι της στη στυγερή δολοφονία. Η Saima βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στον διάδρομο του σπιτιού τον περασμένο Μάιο.

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο είχαν ενημερωθεί για ληστεία και πως ο δράστης πραγματοποίησε τη φριχτή δολοφονία. Αφού ομολόγησε την ενοχή της, η Sabah Khan βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια.

SABAH

Η Saima είχε μετακομίσει στην Αγγλία από την Ολλανδία και ζούσε με την αδερφή της, τους γονείς τους, τα παιδιά της και τον άντρα της Hafeez Rehman. Οι γείτονες την περιέγραψαν ως “ήσυχη και φιλική γυναίκα”.

SAIMA

“Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε οικογένειας. Είναι αδιανόητο για την οικογένεια να ακούει πως η μία κόρη τους δολοφόνησε την άλλη. Ήταν τρομακτική δοκιμασία για αυτούς”, δήλωσε ο επιθεωρητής Adam Gallop που περιέγραψε τη δολοφονία ως “φριχτό έγκλημα”.

“Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την οικογένεια. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι κάτι που μπορεί να ξεχαστεί ποτέ. Αυτό που ελπίζω είναι ότι μετά την καταδίκη θα μπορούν να ακούσουν τι έγινε εκείνη τη νύχτα και να αρχίσουν να προχωράνε”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλαλούμ με την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Ο Τραμπ επιμένει ότι θα γίνει σήμερα, το Ιράν διαψεύδει
Ηλεκτρονικά θα πέσουν οι υπογραφές σύμφωνα με το Axios - Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ για Νετανιάχιου - «Θάνατος στον Αραγτσί» φώναζαν διαδηλωτές στο Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
5
Αλβανία: Εντάλματα σύλληψης για διαφθορά κατά προσώπων που συνδέονται με το τουριστικό σχέδιο της οικογένειας Τραμπ
Από τους 20 ανθρώπους που καταζητούνται, τέσσερις συνελήφθησαν το Σάββατο (13/6/26), ανακοίνωσε η ειδική εισαγγελία κατά της διαφθοράς, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS