Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φρίκη! Έσφαξε τον γιο της – Φοβόταν ότι θα του κάνουν πειράματα οι γιατροί

Φρίκη! Έσφαξε τον γιο της – Φοβόταν ότι θα του κάνουν πειράματα οι γιατροί

Σοκάρει η δολοφονία του μικρού Dylan από τη μητέρα του. Τον άρπαξε από το νοσοκομείο και τον έσφαξε γιατί φοβόταν ότι θα του κάνουν πειράματα οι γιατροί.

Οι αρχές καταδίκασαν σε 11 χρόνια φυλακή την Katharina Katit-Staeheli που έσφαξε τον γιο της Dylan. Ο μικρός έπασχε από υδροκεφαλία και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Ζυρίχη όπου περίμενε να χειρουργηθεί.

Ενώ ο μικρός Dylan είχε ανάγκη την επέμβαση, η Katharina τον πήρε κρυφά από το νοσοκομείο και το έσκασε στην Ισπανία. Κρυβόταν εκεί για ένα μήνα και εντοπίστηκε σε εμπορικό κέντρο στην Torrevieja τον Ιανουάριο του 2014.

Ενώ οι γιατροί εξέταζαν το μωρό της, η Katharina βρισκόταν υπό κράτηση σε δωμάτιο του ιατρικού κέντρου. Ζήτησε από τους αξιωματικούς την άδεια να κάνει μπάνιο τον μικρό Dylan.

Η απαγωγή και η δολοφονία του μικρού Dylan

Τότε όμως πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε τον λαιμό. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Την περασμένη Δευτέρα ομολόγησε το έγκλημά της σε δικαστήριο στην πόλη Elche.

Μετά από συνεδρίες μαζί της ψυχίατρος διαπίστωσε ότι η Katharina υπέφερε από διαταραχή προσωπικότητας και δεν έβλεπε άλλη λύση. Αν και δεν μπορούσε να θυμηθεί τι έγινε στο δωμάτιο του νοσοκομείου είπε στο δικαστήριο πως φοβόταν ότι οι γιατροί θα της έπαιρναν τον Dylan για να πειραματιστούν πάνω του.

Παραδέχτηκε ότι ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική με τη συμβατική ιατρική και τους γιατρούς. Ανέφερε μάλιστα ότι προτιμούσε την ομοιοπαθητική. Όταν οι γιατροί της είπαν στη Ζυρίχη ότι το παιδί της χρειαζόταν μαγνητική, πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να απαγάγει τον γιο της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις