Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρικιαστική δολοφονία ιερέα! Του έχωσε τον σταυρό στο λαιμό

Φρικιαστική δολοφονία ιερέα! Του έχωσε τον σταυρό στο λαιμό
Η εκκλησία στο Ουαζί, όπου Google

Σοκάρει η δολοφονία καθολικού ιερέα στο Ουαζί της βόρειας Γαλλίας.

Ο καθολικός ιερέας, Ρότζερ Ματασόλι, βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του, με έναν σταυρό στο λαιμό του που του προκάλεσε ασφυξία, και σημάδια βασανισμού στο σώμα του. Για το φρικιαστικό έγκλημα συνελήφθη ένας 19χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον ιερέα, όπως και ο πατέρας του.
Ο Ματασόλι είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον τεσσάρων αγοριών, την περίοδο 1960 – 2000, αλλά υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα του.
Ο 19χρονος Αλεξάντερ συνελήφθη, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του ιερέα και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ είχε προσληφθεί από τον καθολικό ιερέα για να του καθαρίζει το σπίτι, και μάλιστα τον υποχρέωνε να κάνει τις δουλειές… γυμνός. Πτυχές του οικογενειακού δράματος είδαν το “φως” της δημοσιότητας, καθώς ο πατέρας του 19χρονου είχε επίσης κακοποιηθεί από τον Ματασόλι, ενώ ήταν παιδί. Ο παππούς του Αλεξάντερ το έμαθε και αυτοκτόνησε. Στη συνέχεια και ο πατέρας του συλληφθέντα, είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. “Αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει μια ολόκληρη οικογένεια”, δήλωσε στα γαλλικά ΜΜΕ, αναφερόμενος στην άθλια ψυχολογική κατάσταση του γιου του, σε βάρος του οποίου έχει απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις