Κόσμος

Φριχτό τροχαίο δυστύχημα στην Ινδία με 18 νεκρούς: Λεωφορείο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (10.07.2024) στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές στη βόρεια Ινδία, όταν λεωφορείο «καρφώθηκε» πίσω από βυτίο που μετέφερε γάλα με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους ανάσα στην άσφαλτο 18 άνθρωποι.

Από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Ινδία τραυματίστηκαν άλλοι 19.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν προς το Νέο Δελχί από το κρατίδιο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας, δήλωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Η χώρα της νότιας Ασίας δυστυχώς είναι συνηθισμένη στο να θρηνεί νεκρούς σε τροχαία δυστυχήματα, καθώς μόνο το 2022 τουλάχιστον 168.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό του Μαΐου 2024, όταν λεωφορείο γλίστρησε σε ορεινό δρόμο και έπεσε στον γκρεμό με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 21 άνθρωποι και άλλοι 50 να τραυματιστούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίσκεψη στη Γροιλανδία που έχει «βλέψεις» ο Τραμπ, πραγματοποιεί ο Μακρόν - «Ερχόμαστε σε ένδειξη αλληλεγγύης»
«Να βοηθήσουμε αυτό το έδαφος να αντιμετωπίσει τις διάφορες προκλήσεις: την οικονομική ανάπτυξη, την εκπαίδευση, καθώς και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής»
Κατά την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γροιλανδία
Ανάλυση CNN: Οι ζημιές στις τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μετά την επίθεση του Ισραήλ – Πόσο επηρεάζουν τον σχεδιασμό της Τεχεράνης
Το μέγεθος των ζημιών και το κατά πόσο μπορεί να επιβιώσει το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα παραμένει ασαφές - Ισραήλ και Ιράν έχουν διαφορετικές εκδοχές
Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν του Ιράν 6