Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τη βίασε φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Windsor – «Αν ουρλιάξεις θα σε σκοτώσω»

Τη βίασε φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Windsor – «Αν ουρλιάξεις θα σε σκοτώσω»

Στρατιώτης του Coldstream Guard βίασε γυναίκα κοντά στο κάστρο Windsor. “Αν πεις κάτι σε κάποιον θα σε σκοτώσω. Αν ουρλιάξεις θα σε σκοτώσω” είπε στο θύμα του ο 24χρονος Connor Brayley.

Ο Connor Brayley, που είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, έσυρε την κοπέλα σοκάκι και τη βίασε. Ο γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα εντόπισε δάκρυα στα γεννητικά της όργανα, μώλωπες και γρατζουνιές στα γόνατα, τα χέρια και την πλάτη. ΄

Όταν οι αρχές συνέλαβαν τον 24χρονο εκείνος τους αστυνομικούς αν αυτό θα επηρέαζε τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μόνο στην τρίτη ανάκριση υποστήριξε ότι είχε κάνει συναινετικό σεξ με το θύμα. “Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να εξηγήσω στην κοπέλα μου τι έκανα”. Αυτό χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για τον λόγο που αρνήθηκε αρχικά οποιαδήποτε επαφή με το θύμα του.

Ο εισαγγελέας αμφισβήτησε έντονα τους ισχυρισμούς και την πίστη στη σύντροφό του όταν στο τηλέφωνό του βρέθηκαν αναζητήσεις για οίκους ανοχής και ιερόδουλες. Ανακάλυψαν μάλιστα πως έκανε και τακτική χρήση του Tinder.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και σεξουαλική επίθεση μετά από σύσκεψη δύο ωρών. “Είπε ότι ήθελε πρώτα να το πει στην κοπέλα του για να μην το μάθει από κάποιον άλλο”. Στα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται ο Brayley και το θύμα να περπατούν στο Windsor τις πρώτες πρωινές ώρες στις 14 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Δεν έχει καταγραφεί η επίθεση.

Η απίστευτη δικαιολογία του δράστη

“Ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν ήθελε να εγκαταλείψει το θύμα σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι. Είπε ότι κάθισαν στο πάρκο για μια ώρα και μιλούσαν. Εκείνη ανησυχούσε για εκείνον πολύ. Μετά από μια ώρα ήθελε να φύγουν και πως κρύωνε αλλά το θύμα δεν ήθελε να φύγει.

Υποστήριξε ότι άρχισε να του τρίβει το πόδι αλλά της είπε ότι είχε κοπέλα. Έβαλε τα χέρια της στο παντελόνι του και έκαναν σεξ αλλά σταμάτησε γιατί σκεφτόταν την επί 6 χρόνια κοπέλα του”.

Τόσο ο Brayley όσο και το θύμα ήταν έξω με φίλους τους πριν την επίθεση και ήταν και οι δύο μεθυσμένοι. Ο 24χρονος είχε πιει τουλάχιστον 9 ποτά και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. Το θύμα ήταν τρεις φορές πάνω από το όριο όταν έγινε η επίθεση. Βρέθηκε από φίλο στο πάρκο Acre του Bachelor, μόλις 200 μέτρα από το κάστρο που παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Ενημέρωσε την αδερφή της και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις