Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φυσάει πολύ στην Γκάνα, Μελάνια [pics]

Μελάνια Τραμπ

Στυλιστικά δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα. Η Μελάνια Τραμπ έχει σίγουρα δώσει μεγάλη προσοχή, μεγαλύτερη απ’ όσο συνήθως στην γκαρνταρόμπα της στην περιοδεία της σε χώρες της Αφρικής.

Η Μελάνια Τραμπ, ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Αφρική με ντύσιμο που φυσικά σχολιάστηκε. Οι γνώστες της μόδας μιλούν για ντύσιμο σαφάρι chic. Γόβες λεοπάρ και μια σουέντ καμπαρντίνα που παραπέμπει μόνο στο μυαλό της σε σαφάρι.

Η Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της επίσημη περιοδεία χωρίς τον Πρόεδρο στο πλευρό της θα επισκεφθεί την Γκάνα, την Κένυα, το Μαλάουι και την Αίγυπτο. Θα προωθήσει θέματα υγείας και εκπαίδευσης από την αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση USAID αλλά και την δική της Be Best που είναι κατά του cyberbullying.

Η Μελάνια Τραμπ λέγεται επίσης ότι θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την εικόνα του συζύγου της στα μάτια των αφρικανών τους οποίους ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποκαλέσει “βρωμιάρηδες”.

Φτάνοντας στη Γκάνα, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας της, η Μελάνια Τραμπ είχε να αντιμετωπίσει εκτός από το άγχος της και τον δυνατό αέρα που σήκωσε απαλά το φόρεμά της. Φυσικά και πριν βγει από το προεδρικό αεροσκάφος άλλαξε ντύσιμο. Οι λεοπάρ γόβες έδωσαν την θέση τους σε λευκές.

πηγη φωτο: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις