Κόσμος

Ζ. Γκάμπριελ: “Τρίτο πακέτο υπό προϋποθέσεις”

Σύμφωνα με τον Ζ. Γκάμπριελ είναι “εξαιρετικά επικίνδυνη” πολιτικά η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ ο ίδιος εκφράζεται υπέρ ενός τρίτου πακέτου στήριξης.

Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σε συνέντευξη του στην κυριακάτικη BILD εκφράζεται υπέρ ενός τρίτου πακέτου στήριξης στην Ελλάδα, αλλά υπό προϋποθέσεις. Όπως υποστηρίζει ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας “αν διαλυθούμε με την πρώτη κρίση θα χάσει ο υπόλοιπος κόσμος την εμπιστοσύνη του στην Ευρώπη”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, Φόλκερ Κάουντερ είναι αντίθετος σε μία τέτοια κίνηση. Στην ατζέντα βρίσκεται τώρα η τελευταία δόση του δευτέρου πακέτου βοήθειας, τονίζει ο πολιτικός στην κυριακάτικη WELT, “για αυτό δεν θα έπρεπε να συζητάμε για ένα τρίτο”.

Πηγή: dw.de

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρανσουά Μπαϊρού: Ο Γάλλος πρωθυπουργός καταθέτει την Τετάρτη για το σκάνδαλο κακοποιήσεων στο καθολικό σχολείο Bétharram που τον «στοιχειώνει»
Οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν πόσα γνώριζε ο Μπαϊρού για τις φρικτές καταγγελίες στο σχολείο Notre-Dame de Bétharram και γιατί δεν έκανε τίποτα - Θύμα κακοποίησης και η κόρη του
Ο Φρανσουά Μπαϊρού