Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γαλλία: Ανακρίνεται άστεγη για τον φόνο και τον βιασμό 12χρονης που βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο

Γαλλία: Ανακρίνεται άστεγη για τον φόνο και τον βιασμό 12χρονης που βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο

Την φρικιαστική υπόθεση του φόνου της Λόλα, του 12χρονου κοριτσιού του οποίου το άψυχο σώμα εντοπίστηκε τη νύχτα της Παρασκευής (14.10.2022), σε ένα παρατημένο μπαούλο στην αυλή κτιρίου στο Παρίσι, παρακολουθούν συγκλονισμένοι οι πολίτες της Γαλλίας.

Ο φόνος της 12χρονης από την Γαλλία ήταν τραγικός σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα. Το δωδεκάχρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία, είχε βιαστεί και έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στον λαιμό. Οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά το τέλος των μαθημάτων στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα, άστεγη και άνεργη, η οποία, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη την Παρασκευή να μεταφέρει το μπαούλο σε κατάσταση που φανέρωνε πανικό.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, η 24χρονη, άστεγη γυναίκα, φαίνεται μέσα από κάμερες ασφαλείας, τις πρώτες βράδυνες ώρες της Παρασκευής να συνοδεύει τη Λόλα. Έχουν επίσης συλληφθεί και ανακρίνονται η αδελφή της, καθώς και δυο άνδρες, ενώ τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν πως αργότερα σήμερα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε μέσα στο μπαούλο και σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται ο γαλλικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας BFMTV, στο άψυχο σώμα της 12χρονης είχαν τοποθετηθεί με «συσκευή» οι αριθμοί «0» και «1».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις