Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γαλλία – Εκλογές 2017: Ο τρόμος “βασιλεύει” στο Παρίσι – Εκκένωσαν προληπτικά το Λούβρο [vids]

Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία EPA

Τρόμος, φόβος και οργή επικρατούν στην Γαλλία… Οι Γάλλοι καλούνται να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της χώρας, ενώ οι Αρχές είναι στο… “πόδι”. Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι αστυνομικοί εκκένωσαν το προαύλιο του Λούβρου καθώς φοβήθηκαν ότι μπορεί να υπάρχει κάπου τοποθετημένη βόμβα. 

«Μετά τον εντοπισμό μιας ύποπτης τσάντας, ζητήθηκε από τους 300 δημοσιογράφους (που βρίσκονταν σε διαδικασία διαπίστευσης) να φύγουν από την περιοχή για λόγους ασφαλείας και οδηγήθηκαν σε άλλη περιοχή», δήλωσε ένας αξιωματούχος από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Μακρόν.

Οι Αρχές, προχώρησαν σε εκκένωση του χώρου, καθώς το βράδυ στο σημείο θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Εμανουέλ Μακρόν, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα. Η αστυνομία τουίταρε πως πρόκειται για απλούς προληπτικούς ελέγχους ενώ ένας συνεργάτης του Μακρόν ξεκαθάρισε πως απλώς πρόκειται για κίνηση προετοιμασίας για το βράδυ.

Ωστόσο, το γεγονός πως οι Τζιχαντιστές έχουν βάλει στο μάτι τον Μάκρον κάνει τις Αρχές να είναι σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσουν ό, τι προκύψει. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε