Κόσμος

Γαλλία: Νεκρός Ρώσος επιχειρηματίας σε συντριβή ελικοπτέρου – Σκοτώθηκε και ο Γάλλος πιλότος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο νεκροί στη νοτιοανατολική Γαλλία από συντριβή ελικοπτέρου. Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας Ρώσος επιχειρηματίας και ο Γάλλος πιλότος του ελικοπτέρου.

Το ελικόπτερο συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βιλφράνς – σιρ – Μερ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπως ανακοίνωσαν η πυροσβεστική υπηρεσία και οι αρχές της περιφέρειας.

Το ελικόπτερο είχε αναχωρήσει από τη Λοζάνη της Ελβετίας με προορισμό το Μονακό.

Τα θύματα είναι ο Γάλλος πιλότος που εργαζόταν για την ιδιωτική εταιρεία «Monacair» του Μονακό και ένας επιβάτης, επιχειρηματίας ρωσικής καταγωγής με διαβατήριο Μάλτας. Το ελικόπτερο επρόκειτο να μεταφέρει και έναν δεύτερο επιβάτη, που, όμως, ακύρωσε την τελευταία στιγμή το ταξίδι του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο πιλότος, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχε εκπαιδευτεί στην περιοχή αυτήν και την γνώριζε πολύ καλά, ενώ το ελικόπτερο ήταν «της τελευταίας γενιάς».

Οι υπηρεσίες διάσωσης ανέφεραν ότι περισσότεροι από 50 πυροσβέστες αναπτύχθηκαν στην περιοχή της συντριβής και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Στην αντεπίθεση ο Έντι Ράμα για τις διαδηλώσεις για το τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ – «Αν δεν ήταν ο Τζάρεντ, δεν θα τους ένοιαζε καθόλου»
Σε συνέντευξή του στο Politico ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις αντιδράσεις «πολιτικά υποκινούμενη εκστρατεία από επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ»
Διαδηλώσεις στην Αλβανία
Ένας νεκρός και 5 τραυματίες μετά από επίθεση στο Ισραήλ με πυροβόλο όπλο - «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες
Ισραηλινά μέσα χαρακτηρίζουν την επίθεση ως τρομοκρατικό χτύπημα - Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας - Οι κάτοικοι της πόλης έχουν λάβει εντολή να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους
Ισραήλ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες μετά από επίθεση με πυροβόλο όπλο – «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες