Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Game of Thrones: Μια αγωγή αποκάλυψε… πολλά για τον “Τζέιμι Λάνιστερ”! Προσοχή, spoilers

Game of Thrones: Μια αγωγή αποκάλυψε… πολλά για τον “Τζέιμι Λάνιστερ”! Προσοχή, spoilers

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Ο… «χειμώνας» θα έρθει τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2019. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό “μαύρο” μαντάτο για τους φανατικούς της σειράς. Προσοχή, ακολουθούν spoilers…

Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για τη συνέχεια του Game of Thrones καλύτερα να το ξανασκεφτείτε αν θα διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές. Αν όμως η περιέργεια σας τρώει… δική σας η ευθύνη!

Αυτή τη φορά, τα spoiler δεν έρχονται από κάποια δήλωση πρωταγωνιστή. Ούτε από φήμες, ούτε από κάποιο teaser της σειράς. Προκύπτει από μια δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μια διαμάχη ανάμεσα στον Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου, τον “Τζέιμι Λάνιστερ” της σειράς και την πρώην ατζέντη του Jill Littman ήταν η αιτία να υπάρξει… spoiler σχετικά με την τύχη του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς έπρεπε να προσκομίσει στο δικαστήριο έγγραφα που να αποδεικνύουν τα χρήματα που παίρνει από τη σειρά.

Και τώρα, κρατηθείτε: Πληρώνεται 1.066.667 δολάρια για κάθε επεισόδιο του Game of Thrones! Και εδώ έρχεται το spoiler: στην 8η και τελευταία σεζόν, ο… “Τζέιμι Λάνιστερ” συμμετέχει σε έξι επεισόδια (σ.σ. η σειρά αυτή τη φορά θα έχει μόνο έξι επεισόδια κι όχι περισσότερα όπως τις προηγούμενες σεζόν).

Που σημαίνει ότι ο Κόστερ – Βαλντάου θα παίξει σε όλα τα επεισόδια της 8ης σεζόν και όχι μόνο σε τέσσερα όπως είχε αναφερθεί. Μέχρι το τέλος επιβιώνει, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Όμως αυτό είναι μόνο μια εκτίμηση. Γιατί θα μπορούσε ο Τζέιμι Λάνιστερ να εμφανίζεται μεν και στα έξι επεισόδια αλλά σε… flashback.

Οπότε, υπομονή μέχρι την άνοιξη του 2019… Έως τότε, απολαύστε τα promo της σειράς!

https://youtu.be/v5gsVRxzzI4

Με πληροφορίες και από independent.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις